KÜÇÜK HIRSIZLAR KISKIVRAK YAKALANDI

Organize Sanayi Bölgesi Havaalanı Caddesi’nde meydana gelen olayda, Yunus Polislerin şüphelendiği şahıslar hırsız çıktı. Yunus Polisler ile hırsızlar arasında kovalamaca yaşanırken, kovalamacanın sonunda hırsızlar yakalandı.

Yayınlama: 27.12.2016
584
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Organize Sanayi Bölgesi Havaalanı Caddesi’nde meydana geldi. Bölgeyi kontrol eden Yunus Polisler, bir kişinin eliyle bir motosikleti yürüyerek götürdüğünü arkasından da diğer bir arkadaşının yürüdüğünü gördü.

 

MOTOSİKLETİ BIRAKIP KAÇMAYA BAŞLADILAR






Olaydan şüphelenen ekipler, 13-14 yaşlarındaki iki kişiye dur ihtarında bulundu. Yunus Polislerin ihtarını duyan Harun Ç. ve Ferdi Y. motosikleti olduğu yerde bırakıp kaçmaya başladı.

 

POLİSLER KISKIVRAK YAKALADI

Kaçan hırsızların ardından Yunus Polisleri de araçlarından inerek, şahısları kovalamaya başladı. Kovalamanın ardından Harun Ç. ve Ferdi Y. Yunus Ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

 

İTİRAF ETTİLER

Olay yerinde yapılan ilk sorgulamanın ardından küçük hırsızlar, yaptıkları hırsızlık olayını Emniyet Ekipleri’ne itiraf ettiler.

 

MOTOSİKLET SAHİBİNİN HIRSIZLIKTAN HABERİ YOK

Motosikletin sahibinin Organize Sanayi Bölgesi’nde bir fabrikada çalıştığı iddia edilirken, henüz motosikletinin çalındığından haberi olmadığı öğrenildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş