Mobilyacılardan Temelli’ye tam destek

AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adaylığını açıkladıntan sonra STK ziyaretlerini sürdüren Bülent Temelli, Marangozcular ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan’ı ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Özcan Ayhan, “Bizi Ankara’da bir mobilyacının temsil etmesinden büyük onur ve gurur duyarız. İnegöl mobilyacıları olarak da kendisinin arkasında olduğumuzu belirtiyoruz. Çünkü bizim sorunlarımızı içimizde birebir yaşayan , sıkıntılarımızı en iyi şekilde çözebilecek, en iyi şekilde derdimizi anlatacak bir arkadaş olduğunu düşünüyorum” dedi.

Yayınlama: 03.03.2015
908
A+
A-

Milletvekili Aday Adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına başlayan Bülent Temelli, bu kapsamda Marangozcular ve Mobilyacılar Odası’nı ziyaret etti.

 

ÖZETİNDE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPTIK






Ziyarette ilk olarak açıklamalarda bulunan Bülent Temelli, “Marangozcular ve Mobilyacılar Odası bizim gönlümüzde, bizim hayatımızda çok öenmli bir yeri olan kurumumuz. Özellikle her ne kadar baba mesleğimiz olmasa da, benim baba mesleğim olarak, evimize aş götürdüğümüz ve gerçekten bugüne kadar da çok özenle yaptığımızın mesleğimizin üst kuruluşu. Ve biz tabiki kayıtsız kalmadığımız ve odamızın yapmış olduğu bu çalışmaları bir meslek erbabı olarka da bu güene kadar hep destek vermem ve içinde olmaya çalıştığımız bir kuruluşumuz. Bu sivil toplum kuruluşlarındaki son 6 yıldır özellikle siyasi alanda AK Parti İlçe Başkanlğı yaptığımız dönemden önceki dönemlerde, tamamen bu çalışmalarımızı, gayretlerimizi bu alanda yoğunlaştırdığımız bir kuruluşumuz. Çünkü İnegöl’de mobilya herşey demek. İnegöl için mobilya çok önemli. Bugün İnegöl ekonomisinin en hareketli unsuru. Çok şükür bizlerde daha önce şuanki başkanımız Özcan beyle, daha öncesinde Hamdii beyle başlayan uzun bir süreçte birlikte çalışmalarımız oldu.  Rahmetli Hikmet başkanımızla beraber MODEF’İN kuruluşundan, Alinur bey zamanındaki büyütülmesine kadarki süreçte, bizde elimizden geldiğince katkı koymaya çalıştık. Artık kabına sığmayan İnegöl Mobilyacılarının, mobilya sanayisine sığmayacak ölçeği daha fazla olması için, özellikle Organize Sanayi bir farklı organize olmak üzere kurmak için yola çıktığımızda, Mobilya ve Ağaç İşleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi olarak temsilcisi olarak ve Müteşebbis heyeti içerisinde  bulunmak gibi bir onurlu görevi arkadaşlarımızla birlikte yaptık. Bunların özetinde çok güzel işler yaptık. Allaha şükür bu makamlara gelen arkadaşlar İnegöl’e değer kattılar. Son 5 yıllık AK Parti İlçe Başkanlığı döneminde de  artık yalnız mobilya kısmından çıktık, İnegöl’ümüzün eğitimden sağlığa, ekonomiden ulaşıma kadar tüm konularda ilgilenir duruma geldik. Bunun sonucunda da bilgi, birikim tecrübe ile daha farklı makamlarda, daha farklı alanlarda İnegöl’e hizmet etme imkanı bugün için doğdu. 7 Haziran genel seçimlerinde şuanda milletcekilleri aday adaylığı süreci başlamış ve bende buraya aday adayı olarak partimden müracaat ettim. Belli aşamalardan geçtik. Temayül yoklamamızı Pazar günü gerçekleştirdik. Temayül’ün ardından da parti yetkililerimizin, genel merkezimizin mevcut adaylar içerisinden bu konuda artık en doğru kararı verebilmek için yapacağı mülakat, anket, STK ögrüşlerini alam gibi çalışmalar devame decek. Bizde bu arada boş durmayalım dedik”dedi.

 

İNŞALLAH ADAY OLUR SONRASINDA İSE MİLLETVEKİLİ SEÇİLİR

Marangozcular ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ise, “İnegöl’ümüzün birçok STK kuruluşunda emeği geçmiş, İnegöl’ümüzün siyasi hayatında son yıllara damgasını vurmuş, AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı Bülent Temelli’nin ziyaretinden dolayı son derece memnun olduk. Kendisine budan sonraki siyasi hayatında başarılar diliyorum. Bizi Ankara’da bir mobilyacının temsil etmesinden de büyük onur ve gurur duyarız. İnegöl mobilyacıları olarak da kendisinin arkasında olduğumuzu belirtiyoruz. Çünkü bizim sorunlarımızı içimizde birebir yaşayan , sıkıntılarımızı en iyi şekilde çözebilecek, en iyi şekilde derdimizi anlatacak bir arkadaş olduğunu düşünüyorum. İnegöl mobilyasına birçok kademede yardımcı olan bir arkadaşımız. Amatör ruhla siperhane çalıştığına ben bizzat şahidim. Sabah namazında kalkıp, fuar binasının temelinden, tavanına kadar, ne durumda olduğunu görmek için gezerdi. Bu arkadaşımız çok özverili bir arkadaşımız. Biz kendisinden son derece memnunuz. İnşallah aday olur. Sonrasında ise milletvekili seçilir” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş