O AİLEYE BELEDİYE VE KAYMAKAMLIK SAHİP ÇIKTI

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya yansıyan olayda, yaşlı Sinan çiftinin yardıma muhtaç olduğu, evlerinin yaşanmaz olduğu vurgulanmıştı. Kaymakamlık ve Belediye yetkilileri sosyal medyaya yansıyan olayın ardından harekete geçerek yaşlı Sinan Ailesi’ni yeni evine taşıdı ve çeşitli gereksinimlerini de karşıladı.

Yayınlama: 28.05.2016
1.268
A+
A-

Belediye ve Kaymakamlığın marifeti ile Sinan Ailesi, Hamidiye Mahallesi Kurtuluş Sokak 49 numaraya taşındı. Yeni evinde ziyaret ettiğimiz yaşlı çift, kendilerinin mutlu olduklarını Belediye, Kaymakamlık ve AK Parti Kadın Kolları’na teşekkür ettiklerini ifade ettiler.

 

“Çok mutluyum” diyerek sözlerine başlayan 75 yaşındaki Hamit Sinan, “Şimdiye kadar çok zahmet çektik. İşe girmeye çalışıyoruz iş bulamıyoruz. Yaştan dolayı rahatsızlığımız var. Eskisi gibi iş yapamıyorum. Yaşımız 75. Belediyemizden Kaymakamlığımızdan Allah razı olsun” dedi. AK Parti Kadın Kolları’nın da desteğini aldıklarını belirten Sinan, “Dediğim gibi herkesten Allah razı olsun. Allah durumu kötü olan herkese yardım etsin” diyerek sözlerini tamamladı.






 

Hamit Sinan’ın eşi Emine Sinan ise, “Eski evimizde çok sıkıntılı zamanlar geçirdik. O evdeyken sürekli ağlıyordum. Ama şimdi ağlamıyorum. Komşularımız sürekli bizimle ilgileniyor. Allah ne muratları varsa versin. Allah Kaymakamımızdan, Belediyemizden razı olsun, onları kazadan beladan korusun” ifadelerini kullandı.

 

Yaşlı çift, yeni taşındıkları evinde halen daha çeşitli eksikliklerin bulunduğunu ve sağlık sıkıntısı çektiklerini ifade ettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş