Seçim heyecanı sardı dört bir yanı

Yaklaşan genel seçimler nedeni ile aday adaylığını açıklayan AK Partililer seçim çalışmalarına Bursa’nın ilçelerini ziyaret ederek sürdürüyor. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 24.02.2015
723
A+
A-

İlçemizde Bursa’dan AK Parti Milletvekili Aday Adaylığı için başvurularını yapan aday adayları, çalışmalarına devam ediyor.

 

İLÇELERİ ZİYRAET ETTİLER






AK Parti Bursa Milletvekili Aday Adaylığı için başvurularını yapan Bülent Temelli, Ayhan Salman ve Faruk Coşkun, seçim çalışmalarına hızlı başladı. 3 aday adayı, Bursa’nın hemen hemen bütün ilçelerdeki AK Parti Teşkilatlarını ziyaret ederek, hem kendini tanıttı hem de neden aday adayı oldukları hakkında bilgiler verdi.

 

TEMELLİ’NİN ÇALIŞMALAR

AK Parti İnegöl eski İlçe Teşkilat Başkanı Bülent Temelli, Orhangazi, Gemlik, Osmangazi, Mustafakemalpaşa, Mudanya AK Parti Teşkilatını ziyaret ederek, kendini tanıttı ve aday adaylığı konusunda bilgiler verdi.

 

SALMAN’IN ÇALIŞMALARI

Bir diğer Bursa Milletvekili Aday Adayı Ayhan Salman, seçim çalışmalarına hem AK Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek, hem de basın yayın organlarına kendisini tanıtarak çalışmalarını sürdürüyor. Salman, Yenişehir, Orhangazi AK Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Ziyarette diğer adaylar gibi kendisini tanıtan Salman, çeşitli basın yayın organlarına da ziyaret ederek, çalışmalarına hız verdi.

 

COŞKUN’UN ÇALIŞMALARI

İNGAZ Genel Müdürü olarak İnegöllülerin tanıdığı ve AK Parti Milletvekili Aday Adaylığını açıklayan Faruk Coşkun, çalışmalarına diğer aday adayları gibi ilçe ziyaretleri ile başladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş