“Seçmen harakiri yapmıştır”

Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı İsmail Özdemir seçim sonuçlarına ilişkin yapmış olduğu değerlendirmesinde seçmenin harakiri yaptığını ifade ederek, “Saadet Partisi olarak diyoruz ki; önce ahlak ve maneviyat çalışması yapılmalıdır. Bunu gerçekleştirecek olanlar gerçek iktidar sahipleridir” diye konuştu.

Yayınlama: 09.06.2015
694
A+
A-

SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü ve Saadet Partisi Bursa Milletvekili Adayı İsmail Özdemir, 7 Haziran Genel Seçimlerinin ardından dün bazı değerlendirmelerde bulundu.İsmail Özdemir, meclise giren partilerin faizci kapitalist sistemi benimsediklerini belirterek, çalışmalara devam edeceklerini belirtti.

 

YARINDAN İTİBAREN ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ






Seçim sonuçlarının önce İnegöl’e sonra Türkiye’ye ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulunan SP İlçe Başkanı Ertan Sütçü, “Bizim seçimin en başından beri ifade ettiğimiz şey; biz tüm insanlığın kurtulması için yaşanabilir bir Türkiye için, yeniden büyük Türkiye’nin oluşabilmesi, adalete dayanan yeni bir dünyanın oluşması için çalışan bir teşkilatız. Bu şekilde çalışmalarımıza devam ettik. Sandıktan çıkan her sonuca saygılıyız. Her zaman ifade ettiğimiz gibi sandıktan ne oy oranı çıkarsa çıksın biz halkımızın göstermiş olduğu sonuçlara saygı gösterdik. Biz yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız. İlçe halkımıza hizmet etmek için gayret edeceğiz. Bunun en önemli göstergesi belediye seçimlerinde bir tane belediye meclis üyesi kazanamadık, hemen bir ay içerisinde çalışmalar neticesinde gölge belediye meclis üyeliği oluşturduk. Milletvekili adayımız Özgür Öztürk beyi bu çalışmaların başına getirdik. Aynı şekilde bu seçimlerden sonra mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

 

SAADET’İN ÖNÜNE SETLER KONULDU

“Tabi gönül arzu eder ki çok daha yüksek oy oranları ile bu seçimleri çıkartmış olalım” diyerek sözlerine devam eden Sütçü, “Fakat her seçim öncesinde olduğu gibi bu seçim öncesinde de milletimizin önünde bir takım oyunlar oynanarak halkımızın kalbinde olan Saadet Partisi’nin önüne setler konulmuştur. Hâlbuki Saadet Partisi dimdik ayakta olan, çalışan, mücadele eden tüm partilerin karşısında partilere karşı değil düzene karşı çalışan bir teşkilattır. Bu noktada çalışmamalarımız devam edecek. Teşkilatlar olarak bu ülkenin içerisinde gayret göstermesi, hiçbir görüşü ayrıştırmadan bütünlük içerisinde ileriye dönük hamleler yapmaya çalışan teşkilat olmuşuzdur. Biz inanıyoruz ki halkımız tekrar Saadet Partisi’nin etrafında bütünleşecektir. Dönüşlerin olacağını düşünüyoruz. İnegöl’de almış olduğumuz oy oranları Saadet Partisi’nin oylarının arttığını gösteriyor. Oylarımızı arttırdık. İnşallah yarın yapılacak olan seçimlerde bu oy artışı devam etmiş olacaktır” şeklinde konuştu.

 

ÖNEMLİ OLAN ÜLKENİN NASIL BİR ZİHNİYETLE YÖNETİLECEĞİ

İktidarın nasıl bir zihniyetle yönetileceğinin önemli olduğunu aktaran Sütçü, “Koalisyon da olsa tek başına iktidar da olsa hangi zihniyetle yönettiğiniz önemli. Tek başına da olsanız koalisyon da olsanız bu faiz düzenine bu Avrupa Birliği’ne girme çalışması yapıyorsanız bir anlamı yoktur. Bizim için tek başına iktidarın da koalisyonun da bir anlamı yoktur, önemli olan zihniyetin mecliste temsil edilmesidir. Saadet Partisi olarak diyoruz ki; önce ahlak ve maneviyat çalışması yapılmalıdır. Bunu gerçekleştirecek olanlar gerçek iktidar sahipleridir. Ben tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm arkadaşlarımıza, bize gönül verenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

FAİZCİ KAPİTALİST SİSTEMİ BENİMSEMİŞLERDİR

İsmail Özdemir ise, “Seçim kampanyamız süresinde göstermiş olduğunuz sevgi ve muhabbetleriniz ve yakın ilgi nedeniyle sizlere teşekkür ediyorum. Partimize oy veren seçmenlerimize özellikle ayrıca en içten teşekkürlerimi arz ediyorum.İyinin, faydalının, doğrunun, güzelin ve kısaca Hakk’ın hakim olması için gösterdiğiniz doğru tercihten dolayı sizleri tebrik ediyorum. Çeşitli nedenlerle partimize oy veremeyen seçmenlerimize İnşallah en kısa zamanda ulaşarak, Milli Görüş’ün temel prensiplerini tanıtmak ve milletimizin tamamının Milli görüş’ü benimsemesi için gereken çalışmaları bütün gücümüzle yapacağımızı ifade etmek istiyorum. Seçim sonuçlarına bağlı olmaksızın, Saadet Partisi olarak benimsemiş olduğumuz Milli Görüş’ün temel prensiplerinin milletimizin ve tüm insanlığın Barış, huzur, kardeşlik, adil bir paylaşım için değişmez prensipler olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Mecliste bulunan partilerimiz AKP+CHP+MHP+HDP dördüz kardeşler olarak; faizci kapitalist sistemi benimsemişlerdir. Faizci kapitalist düzen ise her geçen gün zengini daha zengin, fakiri daha fakir yapmaktadır. Gelir dağılımını bozmaktadır. Bu nedenle seçmenlerimiz adeta HARAKİRİ yapmıştır. Zaten devam eden bozuk düzenin devam etmesi yönünde tercih kullanmıştır. Milletimiz adına büyük bir üzüntü duyduğumu ifade etmek istiyorum. Yine mecliste bulunan partilerimiz AKP+CHP+MHP+HDP dördüz kardeşler olarak; Avrupa Birliğine tam üyelik için açık tavır koymuşlardır. AB süreci devam edecektir. Bugüne kadar çıkarılan AB uyum yasaları ile maddi, manevi ve ahlaki yönden büyük bir yıkım yaşanmasına rağmen, seçmenlerimiz bu yıkımın artarak devam etmesi yönünde tercih kullanmıştır.90 sene önce ki mandacıların istediği olmuştur. Milletimiz adına büyük üzüntü duyuyorum. İnşallah en kısa zamanda milletimiz Milli Görüş iktidarına kavuşur” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş