MÜSİAD’TAN POLİSLERE TATLI İKRAMI

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç, İnegöl-Ankara Karayolu üzerinde kurulan emniyet kontrol noktasını ziyaret ederek burada görev yapan polis ekiplerine baklava ikramında bulundu.

Yayınlama: 16.12.2016
700
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş’ta meydana gelen bombalı saldırılardan dolayı başsağlığı dileyen Malkaç, “Sizler bu ülkenin gizli kahramanlarısınız, size ne kadar teşekkür etsek azdır” dedi.

 

Türkiye’de artan terör olayları nedeniyle ülke genelinde karayolları üzerinde kurulan emniyet kontrol noktalarında görev yapan polis ekiplerine yapılan ziyaretler tüm hızıyla devam ediyor.






 

Zor şartlar altında kar kış demeden görev yapan, insanların güvenliği için canını feda eden polis ekiplerinin son ziyaretçileri MÜSİAD İnegöl Şubesi oldu.

 

Beraberinde bir grup işadamıyla dondurucu soğuk altında nöbet tutan polis ekiplerine sürpriz bir ziyaret yapan MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç, baklava ikramında bulundu.

 

Türkiye’nin zor bir sınavdan geçtiğini anlatan Malkaç, “Bizim güvenliğimizi sizler sağlıyorsunuz. İçeriden ve dışarıdan yapılan bunca saldırılara rağmen biz ülke olarak hala dimdik ayaktaysak, bunun gizli kahramanları da sizlerseniz. Bu ülkende terörün kökünü kazımak için gerektiğinde canlarınızı feda etmeye hazır olduğunuzu hep gösterdiniz. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Şehit haberleri gelince hep içimiz yanıyor. Oysa sizin terk bir amacınız var, canınız pahasına teröre dur demek. Bunu en son Beşiktaş’ta ki olaylarda gördük. Sizlerin varlığı bize güç veriyor” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş