Şevki Yılmaz İnegöllülerle buluşuyor

Refah Partili Rize eski Belediye Başkanı ve 20. dönem milletvekili Şevki Yılmaz, İlim Yayma Cemiyetinin öncülüğünde, İnegöl Belediyesinin destekleri ile İnegöllülerle buluşacak.

Yayınlama: 16.02.2015
912
A+
A-

Organize edilecek olan program ile ilgili bilgiler veren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi olarak Kültür Sosyal İşleri Müdürlüğü marifetiyle ve İnegöl’deki Sivil Toplum Kuruluşları öncülüklerinde farklı sosyal organizasyonlar yaptıklarını hatırlatarak; “İnegöl’de çok değerli yazarları, şairleri, konusunda uzmanlaşmış farklı akademisyenleri İnegöllülerle ve İnegöllü gençlerle buluşturmaya çalışıyoruz. Bu manada önümüzdeki hafta içerisinde 18 Şubat Çarşamba akşamı çok değerli bir ismi, Sayın Şevki Yılmaz’ı İnegöl’de ağırlamış olacağız” dedi.

 

İLAHİYATÇI YÖNÜ OLAN ÇOK KUVVETLİ BİR HOCA






Şevki Yılmaz’ın İnegöl’ün, bütün Türkiye’nin yakinen tanıdığı, Refah Partisinden Rize Belediye Başkanlığı ve milletvekilliği yapmış çok değerli bir isim olduğunu kaydeden Aktaş, “Şevki Yılmaz aynı zamanda ilahiyatçı yönü olan çok kuvvetli bir hoca. Kendisi “Türkiye’nin Dünü Bugünü Ve Yarını” başlıklı konferansıyla 18 Şubat Çarşamba saat 20.00 de İnegöllülerle buluşacak” şeklinde konuştu.

 

Aktaş açıklamasını İlim Yayma Cemiyetinin öncülüğünde, İnegöl Belediyesinin destekleri ile Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirilecek konferansa tüm İnegöllüleri davet ederek sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş