SİLAHLI ÇATIŞMA; 1 ÖLÜ 2 YARALI

Mobilya sanayiinde meydana gelen silahlı çatışma da bir kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Yayınlama: 12.08.2016
2.064
A+
A-

Edinilen bilgilere göre; Mobilya Sanayi Mahmudiye Mahallesi çağrı sokakta bulunan büfede meydana geldi. 31 yaşındaki T. K.l ve 32 yaşındaki E. M., iddiaya göre alacak verecek nedeniyle 35 yaşındaki Ü. D. ile büfede bir araya geldiler. Masa da oturan 3 kişi arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

 

Çıkan kavgada silahlar konuştu. 35 yaşındaki Ü. D. aracından çıkardığı pompalı tüfekle 31 yaşındaki T. K. ve 32 yaşındaki E. M´ye ateş etmeye başladı. 31 yaşındaki T. K. ve 32 yaşındaki E. M’ye üzerlerindeki silahla karşılık verdiler. Çıkan çatışma sonucunda 31 yaşındaki T. K. ve 32 yaşındaki E. M. ağır yaralanırken, bacağından yaralanan Ü. D. aracına binerek kaçmak istedi. Aracıyla kaçmaya çalışan Ü. D’nin aracına kurşunlardan nasibini aldı.






 

Silahlı çatışma sonucunda 31 yaşındaki T.K. ve 32 yaşındaki E.M. olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Aracıyla kaçan yaralı Ü. D. ise karakola giderek teslim oldu. Kanlar içinde kalan araç sürücüsü ekipler tarafından özel bir hastanenin acil servisine götürülerek tedavi altına alındı.

 

HAYATINI KAYBETTİ

Çatışmada vücuduna isabet eden kurşunlar nedeniyle ağır yaralanan 32 yaşındaki E.M acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bacaklarından yaralanan 31 yaşındaki T.K. ise Bursa Yüksek İhtisas Hastanesine sevk edildi.

 

KÖPRÜNÜN ALTINDA YARALI ARADILAR

Olay yerine gelerek güvenlik önlemi alan Emniyet ekipleri, bir ihbarı da değerlendirdi. Çağrı sokak yakınındaki köprünün altına birinin saklandığı ile alakalı söylenti üzerine emniyet ekipleri köprü altında ve çevresinde araştırmalar yaptılar. Olayla alakalı tahkikat sürüyor.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş