TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ

Bursa-Ankara Karayolu üzeri Mezit vadisinde kar sürücülere zor anlar yaşatıyor. Maddi hasarlı kazaların meydana geldiği Mezit vadisinde kayan TIR´lar trafiği durma noktasına getirdi.

Yayınlama: 29.12.2016
1.130
A+
A-

Karayolları 14. Bölge Ekipleri araçları durmaksızın yol açma çalışmalarını sürdürürken İnegöl Bölge Trafik İstasyonu ekipleri ise zincirsiz ve kış lastiği bulunmayan araçların geçişini izin vermiyorlar.

 

Zinciri ve kış lastiği olmayan araçlar ise akaryakıt istasyonlarında bekletiliyor.






 

Bursa- Ankara karayolu İnegöl Mezitler Mevkii´nde bir TIR´ın kayması sonucu Ankara´ya gidiş yönü ulaşıma kısa süreli kapandı. TIR´ın bulundukları yerden çekilerek yolun yeniden ulaşıma açılması için Karayolları ekipleri tarafından çalışmalar sürdürülüyor.

 

Bursa- Ankara karayolunun Mezitler Mevkii Güney Kestane rampasında bir TIR, kar yağışı nedeniyle kayarak Ankara gidiş yönünü kapattı. İnegöl’e geliş yönünde ise yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşım güçlükle sağlandı. Tır´ın kayması sonucunda kilometrelerce oluşan ağır taşıt ve araç kuyruğu Bölge Trafik ekiplerinin müdahalesi sonucunda ulaşıma açıldı. Karayolları ekipleri ise karayolu üzerinde kar kürüme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyorlar



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş