“Yeni yasayla sıkıntılar zuhur etti”

İnegöl Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu, Milliyetçi Hareket Partisi’ni ziyaret ederek, fikir alışverişinde bulundu. Gerçekleşen ziyarette açıklamalarda bulunan MHP İlçe Başkanı Müfit Besler, “Büyükşehir yasası ile birlikte bazı sıkıtılar zuhur ettiğini hepimiz bunu gördük. Şehir merkezinde de yaşadık. Uzak mahallelerimizde de sıkıntılar yaşadık. İnşallah bu bir geçiş dönemidir. Alabileceğimiz hizmetleri daha fazla almak istiyoruz” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 16.01.2015
760
A+
A-

 

İnegöl Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu, MHP İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

 






KÖYLERİMİZİ ZİYARET ETMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ

4 Ocakta gerçekleşe kongrede yönetime geldiğini ifade eden Müfit Besler, önümüzdeki süreç içerisinde köyleri ziyaret edeceklerini belirterek “Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Müfit Besler, “Bugün Milliyetçi Hareket Partimizi ziyarete gelen İnegöl Muhtarlar Derneği Başkan ve Yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Zor bir günde kongremize katılan muhtarlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi yalnız bırakmadılar. Biz 4 Ocak’ta yönetim kuruluna seçildik. İnşallah önümüzdeki süreç içinde, kış şartların daha da hafiflemesi ile mahalleye dönüşen köylerimizi ziyaret etmeyi düşünüyoruz. Oradaki muhtar arkadaşlarımızı arayacağız. Bir çaylarını içip hem de hasbıhal etmek hem sorunlar hakkında görüşmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

YENİ YASA SIKINTILARA NEDEN OLDU

Yeni yasa ile birlikte köylerde ve şehir merkezinde sıkıntıların arttığını belirten Besler, “Çünkü Büyükşehir yasası ile birlikte bazı sıkıtılar zuhur ettiğini hepimiz bunu gördük. Şehir merkezinde de yaşadık. Uzak mahallelerimizde de sıkıntılar yaşadık. İnşallah bu bir geçiş dönemidir. Alabileceğimiz hizmetleri daha fazla almak istiyoruz. Gerçekten rahatsız olduk. Yolları kapalı köylerimizde, elektriği olmayan mahallelerimizde yaşanan sıkıntılardan dolayı üzüntü duyduk. İktidar olmadığımız için fazla yatırımımız olmuyor işin doğrusu. Sorunların giderilmesinde ve katkı koyacağımız durumlarda her zaman yanınızda olacağız. Belediye Meclis Üyelerimiz 8 arkadaşımız var. Her ne kadar sayısal üstünlük iktidar partisinde olsa da, biz gereken uyarıları veya gereken söylemleri yaparak, bu konularda ciddi çalışmalar yapıyoruz. Ama maalesef bizim biraz pazarlama tarafımız eksik. Mahalleler için görüşlerimizi, faaliyetlerimizi ve söylemlerimizi pek pazarlayamıyoruz. Ama önümüzdeki süreç içinde partimizin web sitesi ve basınla ilgili ilişkilerimizi daha da artırarak, destek vereceğimiz noktada her zaman faal olarak katkılarda bulunacağız. Biz sonuç olarak İnegöl’de yaşıyoruz. Siz mahallenin sorumlususunuz. Biz siyasetin sorumlusuyuz.  Ortak kararlar alabiliriz. Yeter ki İnegöl’ün menfaatleri söz konusu olsun. Değerli muhtarlarımıza bizi ziyarete geldikleri için teşekkür ediyoruz. Her zaman yanınızdayız. Allah yardımcınız olsun” dedi.

 

HER ZAMAN İÇİN HİZMETE HAZIRIZ

İnegöl Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çuluk ise, “Biz İnegöl Muhtarlar Derneği Yönetimi olarak, MHP İnegöl İlçe Teşkilatını ziyaret ediyoruz. Birlik ve beraberlik içinde el ele her zaman için bu bayrağı dik tutacağımızdan eminiz. Gece gündüz hizmet etmeye her zaman hazırız. Bizim buraya gelmemizin nedeni halkımıza hizmet içindir. Her zaman için hizmete hazırız” diye konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş