AKÇA’YA TAZİYE ZİYARETİ

İnegölspor Kulüp Başkanı Timur Erezsarı ile yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz ay babasını kaybeden Kaymakam Ali Akça’ya taziye ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 29.11.2016
731
A+
A-

Önceki gün Kaymakamlık makamında gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kulüp Başkanımız Erezsarı, “Bugün İnegölspor yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla sizlere baş sağlığı ziyaretinde bulunmak istedik. Ziyaretimizde acınızı bir nebze olsun paylaşmak istedik. Başınız sağ olsun. Allah Hüseyin amcamızın mekânını cennet eylesin” dedi.

 

ACILAR PAYLAŞILINCA AZALIYOR






Kaymakam Ali Akça ise, “Acılar paylaşılınca azalıyor. Ben bunun gerçekten ne kadar önemli olduğunu babamın cenazesinde gördüm. Sağ olsun dostlar dualarıyla, telefonlarıyla, kimisi katılarak, kimisi bizzat o süreçte yardım ederek acımızı paylaştılar. Konu komşu özellikle. Bu bizim güzelliklerimizdendir. Cenaze anında mesela derler ki ‘Evde yemek pişmez’ Komşularımızın o desteklerini bizzat görerek acılarımızın hafiflediğini bizzat şahit oldum. Memleket olarak sahip olduğumuz bu değerlerin her zaman yaşatılması gerektiğini ben özellikle başsağlığına gelen arkadaşlarımıza da ifade ettim. Gerçekten önemli. Düğünde, cenazede, mutlu gününde, acı gününde insanlarla beraber olmak bu memleketin insanlarının sahip olduğu güzelliklerdendir. Bunlarında muhakkak yaşatılması gerektiğine inanıyorum. Ben bunu babamın cenazesinde bizzat şahit oldum. Gerek İnegöllü kardeşlerimiz gerekse Samsun’daki akrabalarımız, dostlarımız bizleri yalnız bırakmadılar. Allah’tan dileğimde o dur ki acılı günlerinde eğer ben bizzat şahit olursam, katılma imkânım olursa katılırım. Benim rahmetli babamda bu konulara çok dikkat ederdi. Hasta haliyle cenazede olsa, düğünde olsa insanların acı günlerinde, mutlu günlerinde yanlarında olmayı kendisine şiar edinmişti.  Bizlerde çocuklarımıza bir miras olarak vereceğiz. Sizlerde bu konularda özellikle dikkat etmenizi, toplumun o değerlerinin yaşatılması anlamında önemli olduğunu vurguluyorum. Taziye ziyaretinizden dolayı tekrar teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş