Alanyurtspor hedefine ulaştı

Alanyurtspor Teknik Direktörü Yunus Memiş, zorlu bir sezonun ardından ligi hedefledikleri yerde bitirdiklerini belirterek Play-Off’ta İnegöl’ü en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirtti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 20.02.2015
831
A+
A-

1. Amatör Küme 2. Grup’ta mücadele sona erdi. 10 takımın yer aldığı 4 İnegöl temsilcisinin mücadele ettiği grupta Bursa temsilcisi Emekspor şampiyonluğu göğüsledi. Temsilcimiz Alanyurtspor ilk defa mücadele verdiği 1. Küme’de ligi 2. sırada bitirerek Süper Amatör’e çıkmak için Play-Off gruplarına kalmayı başardı. Özellikle son 5 haftası büyük bir çekişmeye sahne olan grupta diğer temsilcimiz Doğugücü ile geçen yıl olduğu gibi kıyasıya bir yarışa giren Alanyurtspor son 5 haftada puan kaybı yaşamadı ve 5 galibiyet alarak sezonu 2. sırada tamamlamayı başardı. Play-Off grubunda Yavuz Selim, Ertuğrulgazi Mesken, Karacabey Gençlerbirliği ile 5. gruptan gelecek 1 takımla tek devreli lig usulüne göre 4 zorlu maç yapacak olan temsilcimiz Alanyurtspor; grupta ilk 2 sırada yer alırsa Süper Amatör’e çıkacak. Kuraların 24 Şubat Salı günü çekilmesi bekleniyor.

 

İNEGÖL’Ü EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ






2014-15 sezonunu değerlendiren Alanyurtspor antrenörü Yunus Memiş, “Zorlu geçen bir sezonun ardından ligi hedeflediğimiz yerde bitirmek bizi çok mutlu etti. Yeni bir takımla, yeni bir heyecanla, yeni bir yönetimle iyi bir kadro kurarak gücümüzü ve kalitemizi göstermeyi başardık. Özellikle son 5 haftada 5 galibiyet alarak Play-Off’u çok istediğimizi gösterdik. Bu aşamadan sonra Play-Off grubunda elimizden geleni yapıp İnegöl’ümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

 

HEP KAZANMAK İÇİN OYNADIK

Yönetimin kendisine ve oyunculara iyi imkânlar sunmaya çalıştığını belirten Yunus Memiş, “Geçen yıl 2. Küme’de şampiyon olduktan sonra bu enerjinin devam etmesini istedik. İyi oyuncular transfer ettik. Daima kazanmayı isteyen ve üst sıraları zorlayan bir ekip olduk. Rakibe ve taraftarlara herhangi bir saygısızlık yapmadık; yapanı da uyardık. Sadece futbol oynamayı ve kazanmayı düşündük. Bunu da büyük ölçüde başardık” şeklinde konuştu.

 

OYUNCULARIM HER TÜRLÜ ÖVGÜYÜ HAKEDİYOR

Başarının mimarı olarak oyuncularını işaret eden Yunus Memiş, “Oynayan oynamayan herkes bana çok yardımcı oldu. Çok iyi bir arkadaşlık ortamı kuruldu. Çekilen maddi sıkıntılara rağmen sahaya çıkıp sadece futbola odaklandılar. Yağmur, çamur, kar, kış demeden antrenmanlara katıldılar. Mağlubiyeti sindiremeyen, galip gelmek için son dakikalara kadar mücadele eden, arkadaşının eksikliğini kapatan bir oyuncu grubuyla çalıştım. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Onlar her türlü övgüyü hak ediyorlar. Play-Off maçlarında da ellerinden geleni yapacaklardır. Buna inanıyorum” diye konuştu.

 

AMATÖR’DE YÖNETİCİLİK YAPMAK KOLAY DEĞİL

Böyle bir kadronun kurulmasından dolayı yönetime de teşekkür eden Yunus Memiş, “Şartları zorladılar ve iyi bir takımın kurulmasına vesile oldular. Ancak Alanyurtspor’un daha fazla desteğe ihtiyacı var. Özellikle Play-Off maçlarında hem maddi hem de manevi olarak destek çıkılmalı. Amatör kulüplerde yöneticilik yapmak kolay değil bunu herkes çok iyi biliyor. Her şey dışarıdan göründüğü gibi de değil. Sıkıntıların en aza indirilmesi için birlik beraberliğe ve maddi desteklere her zaman ihtiyaç duyulmakta” ifadelerini kullandı.

 

YUNUS MEMİŞ’TEN “TEŞEKKÜR”

Konuşmasının sonunda teşekkürlerini dile getiren Yunus Memiş, “Son olarak grupta mücadele ettiğimiz diğer temsilcilerimizden Ilgarspor’a, Osmaniyespor’a ve Doğugücü’ne teşekkür ediyorum. Tabii ki bizi destekleyen İnegöl medyasını, antrenör arkadaşlarımı, diğer kulüplerimizi de es geçmek istemem. Maçlarımıza geldiler, bize destek oldular. İnşallah Play-Off grubunda elimizden gelen mücadeleyi verip kısmet olursa Süper Amatör’e çıkmaya çalışacağız” açıklamalarında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş