Bakanlıktan amatör kulüplere malzeme desteği

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Gençlik ve Spor Bakanlığından amatör spor kulüpleri için temin edilen spor malzemelerini, İnegöl’deki amatör spor kulüplerine teslim ediyor. Şahin, önceki akşam Kurtuluşspor’u ziyaret ederek spor malzemelerini yöneticilere teslim ederek, başarılar diledi.

Yayınlama: 22.06.2015
674
A+
A-

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in, İnegöl’ün Süper Amatör Ligdeki temsilcilerinden Kurtuluşspor’u ziyaretinde, kendisine İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

 

Bakanlıktan temin edilen kramponları kulüp Başkanı Talha Öziş’e teslim eden Şahin, “Gençlik ve Spor Bakanlığından aldığımız malzemelerimizi takımlarımıza dağıtıyoruz. Formalar, şortlar, yağmurluklar, kramponlar, çantaları İnegöl’e bağlı mahalle takımlarına dağıttık. Amatör kulüp olup da üst klasmanda mücadele eden 5 takımımız var. Bu 5 takımada kramponlar dağıtacağız. Araya seçimler girince fırsat bulamadık. İlk olarak Kurtuluşspor takımımız ziyaret ettik. Sizlere kramponları hediye ediyoruz. İnegölspor ile aynı lige çıkacak bir takımımız daha olmasını arzu ediyoruz. Tabi bunlar maddi imkân meselesi. Yöneticilerimiz gençler ve çalışkanlar. Gençlerimizin sporcu ahlakıyla yetişmesini istiyoruz. Başarılar diliyorum. İnşallah başarılı bir sezon geçirirsiniz” dedi.






 

Ziyarette konuşan Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulunun jestlerinden mutlu olduklarını söyleyerek, “Hüseyin Şahin daha önce il daimi encümen olduğu dönemlerde de İnegöl amatörüne önemli katkılar sağlamıştı. Bu dönemde de kendisi her zaman yanımızda oldu.  Amatör kulüplerde yöneticilik yapmak fedakârlık istiyor. Bizler elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu arada siyasilerinde bizi bu zorlu yolda yalnız bırakmamalarını istiyoruz”  diyerek kendilerine malzeme yardımında bulunan Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve ilçe yönetimine teşekkür etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş