İnegölspor’un kader haftası

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 29’uncu hafta müsabakaları yarın oynanacak. Birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne olacak 29’uncu haftada, İnegölspor da kader maçına çıkacak.

Yayınlama: 05.04.2014
923
A+
A-

İnegölspor, yarın İnegöl İlçe Stadyumunda kendisi ile aynı puana sahip olan rakibi Kartalspor’u konuk edecek. Kazanan Play-Off iddiasını sürdürecek, kaybeden havlu atacak.

 

Bordo Beyazlılar, yarın saat 14.30’da İnegöl İlçe Stadyumunda İstanbul temsilcisi Kartalspor’u konuk edecek. 44’er puanı bulunan İnegölspor ve Kartalspor, Play-Off için mücadele edecek. Kazanan takım rakibinin 3 puan farkla önüne geçerken, kaybeden takım Play-Off yolunda büyük yara alacak.






 

Her iki takım da maç öncesi hazırlıklarını tamamlarken, İnegölspor tesislerde kampa girdi. Öte yandan müsabakanın hakemleri de belli oldu. Zorlu karşılaşmada Ankara bölgesinden Özer Özden düdük çalacak. Daha önce PTT 1. Lig ve Süper Lig müsabakalarında da görev alan tecrübeli hakemin yardımcılıklarını ise Halil Ertan Yılmaz ve Nurettin Dinçer Demir yapacak. Ejder Yapıcı da maçta dördüncü hakem olarak görev alacak.

 

HAFTANIN PROGRAMI:

GÖZTEPE A.Ş. – TOKATSPOR

GAZİOSMANPAŞA – GİRESUNSPOR

TURGUTLUSPOR – SARIYER

DARDANELSPOR A.Ş. – ÇANKIRISPOR

İNEGÖLSPOR – KARTALSPOR

ANADOLU SELÇUKLU – YENİ MALATYA

TARSUS İY – HATAYSPOR

KIRKLARELİSPOR – AYDINSPOR 1923

PENDİKSPOR – GÜMÜŞHANESPOR



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş