BEKLEMEDİĞİMİZ BİR NETİCE OLDU

İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, 0-0 berabere kalınan Kırklarelispor müsabakasına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Açıkçası beklemediğimiz bir performans, beklemediğimiz bir netice oldu” dedi.

Yayınlama: 25.10.2016
777
A+
A-

Özdemir, Ziraat Türkiye Kupası 3.tur maçında karşılaşılacak olan Sarıyerspor maçlarına ilişkin açıklamalarda da bulundu.

 

BEKLEMEDİĞİMİZ BİR NETİCE






Özdemir,şunları söyledi: “Maalesef üst üste 2 maçı pekiştiremedik. Bu hafta içeride oynadığımız maçı tabii ki gönlümüzden geçen galibiyetti. Fakat bu neticeyi gerçekleştiremedik. Tabi içeride oynadığımız maçlarda galip gelmek, yenmek önemli bu yarışın içerisinde var olabilmek için. 8. Haftayı bitirdik. İlk defa takım olarak kötü bir performans sergiledik. Maçta fazla gol pozisyonumuz yok. Rakibe karşı fazla üstünlük kuramadık ve neticesinde berabere kalan bir maç. Tabii ki saha içerisinde organize olamamak bir takım sıkıntılara yol açtı. Açıkçası beklemediğimiz bir performans, beklemediğimiz bir netice. Ama bu ligin içerisinde bu tür neticelerle karşılaşacağız. Deplasmanda galip gelirsek, bu maçı telafi edebiliriz diye düşünüyorum. Haftaya bir Karşıyaka maçı var. İnşallah o maçta galip gelerek bu sonucu unuttururuz”

 

KUPADA OLMAK İSTİYORUZ

“Karşıyaka maçı öncesi bir kupa maçı oynayacağız. Tabiî ki kulübün bütçesiyle alakalı kulübün geleceğiyle alakalı hem idari açıdan hem teknik açıdan kupada olmak istiyoruz. Gruplara kalmak istiyoruz. Ama oynayacağımız bir maç var. O maçta netice belli olacak. Gönlümüzden geçen gruplara kalabilmek. Fakat sakatlıklarımız biraz fazlalaştı. Oğuz, Okan, Hasan ve Oğuzhan sakat. Ufak tefek arızalar var. Kupa maçında bakalım o arkadaşlardan kaçını oynatacağız. Bilemiyorum. O maç günü belli olacak”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş