Belediyespor Çağlar ile sözleşme yeniledi

Erkekler Voleybol 1. Ligi takımlarından İnegöl Belediyespor, iç transferde pasör Rahmi Çağlar Aksoy ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Yayınlama: 10.07.2015
684
A+
A-

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan İnegöl Belediyespor Masa Tenisi ve Atletizm Şube Sorumlusu Rıdvan Kocaağa, genç oyuncu Rahmi Çağlar Aksoy ile sözleşme yenilediklerini söyledi.

 

İNEGÖL’Ü MAÇLARA DAVET EDİYORUZ






Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde 3. sezonlarını geçirdiklerini ifade eden Kocaağa, “İnşallah İnegöl’ümüze daha güzel maçlar seyretmek adına ve takımımızı daha güzel yerlerde görebilmek adına güzel bir takım oluşturuyoruz. Başarılı bir sezon geçirmeyi hedefliyoruz. Play-Off’ta oynayan hatta Avrupa kupalarına giden bir takım oluşturmayı planlıyoruz. İnşallah bu yolda da başarılı oluruz. İnegöl halkımızı da bu ölçekte maçlara devam ediyoruz. Çok zevkli maçların olacağını şimdiden taahhüt ediyoruz” dedi.

 

“AİLEM GİBİ GÖRÜYORUM”

Rahmi Çağlar Aksoy ise, İnegöl Belediyespor ile tekrar anlaştığı için mutlu olduğunu belirterek, “Geçen sezon çok iyi şartlarda, beklentinin çok üstünde bir sezon geçirdim.  Kulüp tarafından vaat edilen her şey yerine geldi. Şartları en iyi ölçüde kullandılar. Bununla ilgili öncelikle teşekkür etmek isterim. Yeni sezonla ilgili umarım her şey planladığımız gibi olur. Takımımızın Play-Off’ta yer alır. Burada olmaktan dolayı mutluyum. Burayı bir ailem gibi görüyorum. Herkese başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş