Belediyespor’dan muhteşem geri dönüş

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz İnegöl Belediyespor Gaziantep deplasmanında karşılaştığı Şahinbey Belediyesi’ni muhteşem bir geri dönüşün ardından mağlup etmeyi başardı.

Yayınlama: 01.12.2014
608
A+
A-

Acıbadem Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz İnegöl Belediyespor bu hafta ligde kalma yolundaki rakiplerinden Şahinbey Belediyesi ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

 

ŞAHİNBEY 2-0 ÖNE GEÇTİ AMA…






Gaziantep’te oynanan karşılaşmaya karşılıklı sayılar başlanırken, temsilcimiz setin sonunda yaptığı basit hatalarla ilk seti 26-24 kaybetti. 2. sete daha iyi başlayan taraf ise ev sahibi Şahinbey Belediyesi oldu. Temsilcimize sete tutunma imkanı vermeyen Gaziantep temsilcisi 2. Seti 25-15 kazanarak maçta durumu 2-0’a getirdi.

 

İNEGÖL BELEDİYESPOR’DAN MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

İlk iki seti kaybeden temsilcimiz 3. Sete daha istekli başladı. File önünde etkili olan temsilcimiz seti 25-20 alarak durumu 2-1’e getirdi. 4. settede iyi oyununu sürdüren İnegöl Belediyespor bu setide 25-23 alarak maçı tie-break setine taşıdı. Büyük çekişmeye sahne olan tie-break setini 17-15 alan temsilcimiz 2-0 geriye düştüğü maçtan 3-2 galip ayrıldı ve haftayı 2 puanla kapattı.

 

UMUTLAR YENİDEN YEŞERDİ

Alınan galibiyetin ardından puanını 8’e yükselten temsilcimiz ligde kalma yolunda önemli bir adım atmış oldu. Temsilcimiz önümüzdeki hafta sahasında ligin nağmağlup lideri Halkbank’ı ağırlayacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş