Beşiktaş’ın İnegöl aşkı

İnegöllü ve Beşiktaşlı iş adamları geçtiğimiz gün Vodafone Arena Stadı’nda incelemelerde bulunduktan sonra Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Fikret Orman, seneye yine İnegöllü iş adamı Ahmet Galip Meriç’i kırmayacağını ve geleneksel hale gelerek İnegöl’de konaklayacağını ifade etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 18.12.2014
1.378
A+
A-

Beşiktaş Plaza’da gerçekleştirilen ziyarete AGM Reklam İşletmecisi Ahmet Galip Meriç, Nell Furniture Muhasebe ve Finansman Yöneticisi Levent Ergül ve ŞKM Firma Sahibi Ersin Fener katıldı.

 

BİR KÖFTE PARTİSİ DAHA






İlk olarak Vodafone Arena Stadı’nda incelemelerde bulunan İnegöllü iş adamları, daha sonra Beşiktaş Plaza’ya geçerek Beşiktaş Fikret Orman’ı ziyaret etti. Ziyaret sohbet havasında geçerken, Başkan Orman, İnegöl’ün kendileri için önemli bir değere sahip olduğunu ifade etti. Daha önce Ahmet Galip Meriç ile iyi ilişkilerinden dolayı birkaç etkinliğin gerçekleştirildiğini belirten Orman, bir sonraki sezon başında yine aynı etkinlik için Ahmet Galip Meriç’in isteğini kırmayarak, köfte partisinin gerçekleşeceğini söyledi.

 

BAŞKAN İNEGÖLLÜLERİ AYRI SEVİYOR

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan AGM Reklam İşletmecisi Ahmet Galip Meriç, “Bildiğiniz gibi daha önce Başkanımız Fikret Orman’ı İnegöl’de ağırladık. İkili ilişkilerimizi kullanarak seneye yine kendilerini ağırlayacağız. Ve bunu artık geleneksel hale getireceğiz. İnegöllü Beşiktaşlılar olarak Vodafone Arena’da incelemelerde bulunduk. Hemen hemen her ay Arena’ya geliyorum. Stadta gerçekten büyük bir ihtişam var. Bu sene bir kaç maçımızı belki stadımız da oynayabiliriz. Herşeyin hayırlısı. Başkanımız bizi hiç bir zaman kırmadı. İnegöllüleri ayrı seviyor. Yine köfte partisi vermemize izin verdi. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisi bizi çok iyi bir şekilde ağırladı. Odasında 1 saate yakın sohbet ettik. Takım hakkında konuştuk. İnşallah bu sene şampiyon olacağız” ifadelerini kullandı.

 

BAŞKANIMIZ İNEGÖLLÜLERİ ÇOK SEVİYOR

ŞKM Firma Sahibi Ersin Fener ise, “Bugün stadımızı geçtik. İncelemelerde bulunduk. Gerçekten harika bir stada sahip olacağız. Rakiplerimiz buradan kolay kolay puan alamayacak. Yapım çalışmaları devam ediyor. Arena’da oynanacak ilk maçta bende Allah nasip ederse burada olacağım. Başkanımız İnegöllüleri çok seviyor. İnegöl’de bir çok Beşiktaşlı taraftar olduğunu da biliyor. Kendisi ile çok iyi diyaloglarımız oldu. Kendisinin ilgi ve alakası nedeni ile teşekkür ediyorum” dedi.

 

FİKRET ORMAN’I HERKES SEVİYOR

İyi bir Fenerbahçeli olduğunu belirten Nell Furniture Muhasebe ve Finansman Yöneticisi Levent Ergül, “Fanatik Fenerbahçeliyim. Ama Fikret Orman gerçekten çok kibar ve samimi bir insan. Fikret Orman’ı sadece Beşiktaşlılar değil, bütün futbol kamuoyu seviyor. Futbola gönül veren herkes seviyor. Bizleri ağırladığı için kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş