“İlla ki BAL, ille de bu sene”

Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, son yıllarda eşiğinden döndükleri Bölgesel Amatör Lig’e çıkabilmek için genç ve kaliteli bir kadro oluşturduklarını ifade ederek “İlla ki BAL, ille de bu sene” dedi.

Yayınlama: 11.08.2015
787
A+
A-

2015-16 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig hedefi doğrultusunda Süper Amatör Lig’in tozunu attırmak isteyen Kafkasspor, yeni teknik heyeti ve oyuncularıyla geçtiğimiz Pazar günü Hayrettin Ender Sert Tesisleri’nde topbaşı yaptı. Kafkasspor Başkanı Metin Ungan ve yönetim kurulu üyeleri, ilk idmanda takımın yanında bulunarak yeni sezonun hayırlar getirmesi temennisinde bulundular.

 

“İLLE DE BAL, İLLE DE BU SENE”






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kafkasspor Başkanı Metin Ungan, “Allah’ın izni ile bugün düğmeye bastık ve ilk idmanımızı yapıyoruz. Yine her zamanki gibi Kafkasspor, önce BAL sonra Play-Off niyeti ile sahaya çıkıyor. İlla ki önce edep, seyirciye güzel futbol izletebilmek, tadına doyulmayacak müsabakalar geçirmek olacaktır. Centilmence bir sezon geçirmek istiyoruz. Bütün bu güzelliklerin yanında da Kafkasspor camiasının her zaman bir hedefi var. İlla ki BAL diyoruz. Bunu gerçekleştirmek için çok ciddi transferler yaptık. Genç ve kaliteli bir kadromuz var. Bunu başaracak güçteyiz, buna inanıyorum. İlle de bu sene. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin” dedi.

 

YEDEKLERLE YOLLAR AYRILDI

Geçen sene finalde kaybettiklerini belirten Ungan, “Bu sene 6-7 tane oyuncu aldık. Eksik olan bölgelere takviyeler yaptık. Biz aşağı yukarı 3 yıldır aynı takımla oynuyoruz, birkaç takviye yapıyoruz. Bu 3 yıldır kadromuza giremeyen oyuncuların hepsiyle yol ayrımına gittik. Kalecimiz Caner vardı, direk oynayan oyuncumuz onunla ayrıldık, geri kalan yedek oyuncuların hepsini gönderdik. Onların yerine kadroya girmesine inandığımız oyuncuları kadromuza kattık. Bir santrafor ile de görüşmelerimiz devam ediyor. Onu da aldığımız takdirde ilk aşamada transferimizi sonlandıracağız” şeklinde konuştu.

 

ALTYAPIDAN TAKVİYELER SÜRÜYOR

Geçen sene altyapıdan gelen oyuncularla yeniden devam edeceklerini ifade eden Ungan, “Onların üniversite sorunları var, eğer bu sorunu çözerlerse ve üniversiteleri yakın yerlere düşerse devam edecekler. Onların haricinde altyapımızdan A takımımıza çıkardığımız 2 oyuncuyu İnegölspor ısrarla bizden istiyor. Büyük ihtimalle onları da oraya vermeyi düşünüyoruz. Bunların haricinde bu sene A takımda altyapıdan 5 tane oyuncumuz bulunacak” açıklamalarında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş