Beşiktaş’ta 111. yıl pastası

Dünya Beşiktaşlılar Günü’nde bir araya gelen eski ve yeni İnegöl Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri, 111. yıl pastasını birlikte kestiler. Dünya Beşiktaşlılar Günü nedeniyle programda açıklamalarda bulunan İnegöl Beşiktaşlılar Derneği Basın Sözcüsü Bertan Ortakçı, “Beşiktaş, Şanlı Türk Bayrağını taşıma hakkına sahip olan tek takımdır” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 21.03.2014
982
A+
A-

Dünya Beşiktaşlılar Günü nedeniyle, İnegöl Beşiktaşlılar Derneği’nde kutlamalar düzenlendi. Derneğin eski ve yeni yöneticileri bir araya gelerek 111. yıl pastasını beraber kesiler.

 

111 YILDIR DESTANSI MAZİSİYLE ADINI TARİHE ALTIN HARFLERLE KAZIMIŞTIR






Dernek lokalinde açıklamalarda bulunan İnegöl Beşiktaşlılar Derneği Basın Sözcüsü Bertan Ortakçı: “Beşiktaş’ımız 111 yıldır destansı mazisiyle adını tarihe altın harflerle kazımıştır. Bugün Türk spor tarihinde birçok spor dalında ilke imza atmış ve devamında gelişecek diğer spor kulüplerine öncü olmuştur. Türk spor tarihindeki ilk tescil edilen kulüp olması ambleminde ve göğsünde Şanlı Türk Bayrağını taşıma hakkına sahip olan tek takımdır. 111 yıllık mazisinde sayısız başarılarla ülkemizi ve taraftarımızı onurlandırmıştır. Namaglûp şampiyonluğuyla “Yenilmez Armada” unvanı alan tek kulüptür. Ne şanslıyız ki bizlere bu gururu yaşatan takımımızın en büyük destekçileriyiz. Her zaman iyi günlerinde değil, kötü günlerinde dahi “Feda” olsun diyecek kadar tutkuluyuz” şeklinde konuştu.

 

TÜM SPORCU VE YÖNETİCİLERİMİZİ SAYGIYLA VE SEVGİYLE ANIYORUZ

Sözlerine devam eden Ortakçı, “Bizler bugün İnegöl’ümüzde bir çatı altında Siyahla Beyaza, Karakartal’a ve Şanlı Beşiktaşlınıza başarılarla dolu nice 100 seneler diliyor ve bugün aramızda olmayıp Beşiktaş Camiasında emeği geçen tüm sporcu ve yöneticilerimizi saygıyla ve sevgiyle anıyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş