“Bu takım ligde kalacak”

İnegöl Belediyespor Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, hafta sonu İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda oynanacak Galatasaray FXTCR maçına ilişkin açıklamalarda bulunarak, “Bu takım ligde kalacak” dedi.

Yayınlama: 13.03.2015
743
A+
A-

Aldığı başarısız sonuçlar ile taraftarlarını üzen İnegöl Belediyespor’da açıklamalarda bulunan Antrenör Ali Bahadır Aksoy, Belediyespor’un ligde kalacağını söyledi.

 

PLAY-OUT’TA EN İYİ ŞEKİLDE MÜCADELE EDECEĞİMİZE İNANIYORUM






Aksoy, şöyle konuştu: “Son 2 maçımız kaldı. Kendi sahamızda Galatasaray deplasmanda ise Fenerbahçe ile oynayacağız. Daha sonra play-out başlayacak. Kendi sahamızda Galatasaray’a karşı net bir skorla galibiyet almak için çıkacağız. Elimizden gelen tüm gayreti seyirci desteğiyle sahada göstereceğiz.  Biliyorsunuz Galatasaray’a karşı ilk maçı deplasmanda 2-0 galibiyetten 3-2 kaybetmiştik. Şuanda bunun bilincinde çalışmalarımız devam ediyor. Play-out’tan öncede puanımızı 13’ten 16’ya çıkartabilmek için önemli olan bir maça çıkıyoruz. Play-out’taki takımlar birbirine denk takımlar. Maçların skorlarına baktığınız zaman bir birine çok yakın takımlar. O havayı teneffüs eden kim daha çok fazla istiyorsa, o takımın ligde kalacağı maçlar. Sadece Şahinbey’in en son yaptığı transfer, onların biraz daha farklı görüntü vermesine neden oldu. Cacıc diye tecrübeli bir oyuncu transfer ettiler. O takımla biz kendi sahamızda yine bilindiği gibi 2-1 öndeyken oradan maçı verdik. Devam edeceğimiz play-out’ta en iyi şekilde mücadele edeceğimize inanıyorum. Bu takım ligde kalacak”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş