Çarşıspor galibiyetlerine devam ediyor

TBF Bursa Yerel Genç Erkekler Ligi’nde başarılı bir başlangıç yapan temsilcimiz Çarşıspor, haftasonu karşılaştığı Orhangazi Belediyespor’u 75-69 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Yayınlama: 19.11.2014
755
A+
A-

İnegöl’ü basketbol branşında Genç Erkekler Ligi’nde temsil eden Çarşıspor, geçtiğimiz hafta evinde oynadığı ve farklı kazandığı Mustafa Kemal Paşa maçından sonra bu hafta da bir diğer güçlü rakibi Orhangazi Belediyespor’u deplasmanda sergilediği etkili oyunu ile 75-69 yenmeyi başardı.

 

Sezon başında birçok oyuncusunu farklı takımlara gönderen ve daha genç bir kadro ile yola çıkan temsilcimiz 2 yıldan beri elde ettiği başarılı grafiği sürdürmeye devam ediyor. Deneyimli Antrenör Kemal Başaran önderliğinde ilk sene yıldız erkeklerde klasman şampiyonluğu ve gençlerde 2’ncilik elde eden temsilcimiz, geçtiğimiz sene de hem A grubuna yükselmeyi başarmış ve 3. Lig’de tamamen genç oyuncuları ile başarılı bir performans çizmişti.






 

EMİN ADIMLARLA DEVAM EDİYORUZ

Müsabakanın ardından açıklamalarda bulunan Çarşıspor Antrenörü Kemal Başaran, “Her sene üstüne koyarak yolumuza devam ediyoruz. Bu sene çok önemli 3-4 oyuncumuzu hem üniversitelere gönderdik hem de Türk basketboluna kazandırdık. Ancak kan kaybetmiş gibi görünsek de alttan gelen oyuncularımızın, giden arkadaşlarımızın yerini dolduracağından emindik. Her geçen maç çok daha iyi oynuyoruz. Müthiş bir mücadele ortaya koyan takımım var. Deneyim eksikliğimizi bu azimli ruhumuzla kapatmayı da biliyoruz. Doğru yolda ve her zaman söylediğim gibi doğru basketbol oynayarak yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Ben bu işi asla çocuklara hobi olsun diye yapmıyorum. Çocuklarımızın basketbol yeteneği ile başta üniversite dâhil daha pek çok kapıyı açmalarını sağlayan bir araç olarak görüyorum. Dolayısı ile hem maç kazanmanın hem de oyuncu çıkarmanın hesaplarını yapıyorum. Çok şükür ki iki senedir bunu da başarı ile gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu sene başında da söylediğim gibi bu takımdan da Türk basketboluna armağan edeceğimiz oyuncular çıkacaktır” dedi.

 

‘OYUNCULARIM HARİKA İŞ ÇIKARIYORLAR’

Mücadeleyi değerlendiren Başaran, “Orhangazi takımı tıpkı bizim geçen sene yaptığımız gibi bu sene Bölgesel Lig’de oynayan bir takım. Fazlası ile de deneyim kazanmışlar. Sakat oyuncumuz olmasına rağmen bu maçı kazanmak istiyorduk. İlk yarı hücumda düzensiz olmamıza rağmen devreye 33-27 önde girdik. İkinci yarı için hücumda daha saldırgan ve çembere giden bir basketbol oynamamız gerektiğini konuştuk ve bunu 3. periyodun sonuna kadar başarı ile yaparak farkı 14 sayıya kadar çıkardır. Maçı da son periyodu kontrolümüz altında tutarak kazandık. Oyuncularım harika iş çıkartıyorlar. Bu galibiyetlerin anlam kazanması için önümüzdeki maçları da almamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

 

Temsilcimizde Furkan Doğan 25 sayı ile takımın en skoreri olurken, Onur Sak 16 sayı, Metin Acar 11 sayı, Furkan Arslan 12 sayı, Emre Erdoğan 9 sayı ve Furkan Berkant Kaya 2 sayı ile galibiyeti getiren isimler oldular.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş