Derbi sonrası İnegöl sokağa döküldü

Türkiye Süper Kupa Finali’nde ezeli rakibi Galatasaray’ı penaltılarda 3-2 yenen Fenerbahçe, kupanın sahibi oldu. İnegöllü Fenerbahçeliler de maç sonunda heykelde toplanarak şampiyonluğu kutladı. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 27.08.2014
645
A+
A-

Türkiye’de olduğu gibi ilçemizde de tüm sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Türkiye Süper Kupa Final müsabakası önceki akşam Manisa 19 Mayıs Stadı’nda oynandı. Ezeli rakip ve ebedi dost olan Fenerbahçe ve Galatasaray’ın karşı karşıya geldiği müsabakanın 90 dakikası sessiz geçince maç uzatmalara gitti. 15’er dakikadan oluşan 2 uzatma bölümünde de sessizliğini bozamayan ekipler sonucu penaltılara bıraktılar.

 

Kalecilerin düellosuna dönüşen penaltı atışlarında Sarı Lacivertli ekip 3-2’lik üstünlük sağlayarak kupayı 9. Kez müzesine götürdü. Müsabakanın bitiminin ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi İnegöl’de de Sarı Lacivert renklere gönül veren taraftarlar coşkulu kutlamalar gerçekleştirdiler. Heykel Meydanı’nda bir araya gelen yaklaşık 200 taraftar sloganlar ve meşaleler eşliğinde şampiyonluğu doyasıya kutladılar. Aracı olan sürücüler ise yaptıkları konvoylar ile Sarı Lacivertli bayrakları dalgalandırarak sevinçlerini yaşadılar.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş