Doğanspor’da zirve hesapları

2. Amatör Küme’de son 2 haftayı maç yapmadan geçiren Doğanspor, hafta sonu oynayacağı Hocaköy maçını kazanıp zirve takibini sürdürmek istiyor.

Yayınlama: 07.05.2015
861
A+
A-

 

Doğanspor Genel Kaptanı Bahadır Şimşek, ligde lider olan Yenişehir ekibini geride bırakacaklarını belirterek, “Asıl olan ligin sonunda zirvede yer almaktır” dedi.

 






ZİRVEYE YERLEŞMEK İSTİYORUZ

Sarı Lacivertli takımın Genel Kaptanı Bahadır Şimşek, sezon başı hedefledikleri şampiyonluk yolundan en ufak bir sapmanın olmadığını söyleyerek, “Bazı maçlarda şanssız puanlar kaybettik. İyi oynadığımız maçlarda gol yollarındaki sıkıntıdan dolayı son vuruşu yapamadık. Bu da şampiyonluk yolunda çekiştiğimiz Yenişehir Esnaf Doğanspor’un işine yaramış görünüyor. Rakibimizle aramazdaki 1 puanlık farkı kapatıp öne geçmek istiyoruz. Bu noktada Yenişehir ekibi mutlak surette takılacaktır” dedi.

 

TARAFTARA DESTEK ÇAĞRISI

İyi bir kadro ile ligde mücadele ettiklerini ifade eden Şimşek, “Taraftarımız şampiyonluk yolunda endişe taşımasın. Yenişehir’de şanssız bir şekilde rakibe kaptırdığımız liderliği İnegöl’de alacağız. Bunun için hem kadromuz hem de camiamız olarak hazırlıklıyız. Yeter ki taraftarımız da bundan sonraki maçlarda bizi yalnız bırakmasın” şeklinde konuştu.

 

EFSANE AYAĞA KALKACAK

Bahadır Şimşek son olarak, bir dönem başta Bursa olmak üzere İnegöl futboluna damga vurmuş efsaneyi ayağa kaldırmak için çalıştıklarını da sözlerine ekledi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş