Ekip ruhu sadece sahada değil

Çarşıspor Genç takımı klasman grubu maçlarının devre arasında antrenmanlarına yoğun bir şekilde devam ederken, aynı zamanda sosyal anlamda da farklılık oluşturmaya devam ediyor. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 03.04.2015
526
A+
A-

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale Şehitleri anısına Vehbi Koç okulunda düzenlenen ve minik öğrencilerin hazırlamış oldukları ‘Çanakkale Geçilmez’ adlı gösteriye takım olarak giden Çarşıspor, hafta sonunu da Türkiye Basketbol Ligi karşılaşması olan TOFAŞ-Darüşşafaka maçını izleyerek geçirdi. Sadece sportif çalışmalar ve maçlar değil, aynı zamanda bu tip organizasyonlara katılmaları ile takdir topladılar.

 

OYUNCULAR AİLE YEMEKLERİNDE BULUŞUYORLAR






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Çarşıspor’un başarılı ve deneyimli antrenörü Kemal Başaran, “Biz bir takımız. Sadece saha içerisinde değil, saha dışında attığımız adımlarda ekip ruhu ile oluyor. Çoğu zaman pek çok sosyal aktiviteye imza atıyoruz. Ayda 1 Cuma günleri aile yemekleri organizasyonumuz var. Her ailemizin ve annelerimizin eşsiz lezzetlerini takımca tadıyoruz. Bunun yanı sıra böylesine değerli gecelere de büyük bir hassasiyetle özen gösteriyoruz. Minik ama yüreği büyük öğrencilerimizin ve emektar öğretmenlerimizin hazırladığı bu geceye iştirak ettik. Oyuncumuz Ahmet Babacan’da gecenin finalinde çok güzel bir şiir okudu. Bir antrenör olarak oyuncularınızdan gurur duyuyorsunuz. Diğer taraftan da takım olmanın tüm yollarını oyuncularınızın yavaş yavaş anladığını ve benimsediklerini görüyorsunuz. Böylesine yoğun duygu dolu bir geceyi hazırlayan ve emeği geçenlere sonsuz şükranlarımızı iletiyoruz” dedi.

 

İSTEDİĞİMİZ SONUÇLARA VARACAĞIZ

Başaran, “Bir gün sonra da TOFAŞ-Darüşşafaka maçını izlemeye gittik. Buradan hem maçlarımız için hem de bu tip organizasyonlarımızda her zaman araç desteği veren Belediyesi Başkanımız Alinur Aktaş ve diğer yetkililere de teşekkür etmek istiyorum. Oyuncu olmak isteyen arkadaşlarımız için bu tip üst seviyedeki maçlar bakış açılarını değiştirme yönünde son derece önemli. Seyirci gözü ile değil de oyuncu gözü ile bu maçları seyretmek çok ciddi anlamda zihinsel bir gelişimdir. Ümit ediyorum ki bu tip organizasyonlarımız neticesinde istediğimiz sonuçlara varacağız. Devre arasında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her geçen gün gelişen, kendine inanan ve doğru basketbol oynama yönünde bir tuğla koyan takımım var. Böylesine bir potansiye destek vermek antrenörlük görevimizdir. İnşallah bu tip etkinliklerin büyük yararı olacaktır” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş