ŞAMPİYON KULACA

Köyler Arası Hasanpaşa Bahar Futbol Turnuvası,final maçında Süpürtü Mahallesini 4-0 mağlup eden Kulaca Mahallesi’nin şampiyonluğu ile sonuçlandı.

Yayınlama: 17.05.2016
817
A+
A-

Dereceye giren takımlara ödülleri Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Nedim Bayram,  AK Parti İnegöl İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Okur, Bedri Boyrat, Kulaca Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ahmet Uğur, Hasanpaşa Mahallesi Muhtarı Suat Karakaya tarafından takdim edildi. 

 

Turnuvanın şampiyonu Kulacaspor, 2’ncisi Süpürtü Spor, 3’üncüsü ise Çavuşköy Spor oldu. Turnuvada diğer ödül alan oyuncular ve köyler ise; En Centilmen Takım Hasanpaşaspor, Gol Kralı 13 golle Yusuf Turan (Kulacaspor), En İyi Kaleci Mustafa Uyan (Kulacaspor), En İyi Genç Yetenek Ersin Gümüştekin (Hasanpaşaspor) oldu.






 

Turnuva boyunca maçlar Ömer Bakay, İbrahim Sarı, Ümit Arıkan, Samet Arslan, Muğrat Çalar hakem ekibi tarafından yönetildi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Tören sonrası açıklamalarda bulunan Mahalle Muhtarı Suat Karakaya, “İyisiyle, kötüsüyle,güzellikleriyle bir turnuvayı da geride bıraktık. 5 hafta boyunca katılımlarıyla futbol ziyafeti veren takım futbolcularına ve yöneticilerine, bu turnuvada emeği geçen komite üyelerimize, saha içinde ve dışında görev alan arkadaşlarımıza, yönetimleriyle turnuvaya emek veren hakemlere teşekkür ederiz” dedi.

 

HABER: Recep DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş