Fikret Orman İnegöl’e geliyor

AGM Reklam Hizmetleri İşletmecisi ve İnegöl Beşiktaşlılar Dernek Üyesi Ahmet Galip Meriç, 3. hafta oynanacak olan Bursaspor maçı öncesi daha önce Beşiktaşlı futbolcuların İnegöl’e geleceğini söylediklerini, fakat güvenlik nedeni ile futbolcuların değil, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve bazı yöneticilerin ilçemize geleceğini ifade etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 03.09.2014
803
A+
A-

Fikret orman ve bazı yöneticilerin İnegöl’e geleceğini belirten Ahmet Galip Meriç, ziyaretin ardından misafirlerin Oylat’ta konaklayacağını söyledi.

 

FUTBOLCULAR DEĞİL YÖNETİM GELECEK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ahmet Galip Meriç, “Başkanımızla son telefon görüşmemizde başkanımız, güvenliğin daha sağlıklı olması için futbolcuların İnegöl’e gelemeyeceğini fakat kendilerinin ve bazı yöneticilerin İnegöl’e geleceğini söyledi. Maçtan bir gün önce başkanımız Fikret Orman’ı ve bazı yöneticilerimize yemek vereceğiz.  Yemeğin ardından kısa bir İnegöl turunun ardından misafirlerimizi Oylat’ta ağırlayacağız. Maç günü ise başkanımız ve yöneticilerimiz ile beraber Ertuğrulgazi Caddesi’ni gezeceğiz. Ulusal basınımız da burada olacak. Daha sonra ise hem derneğimizi hem de İnegölspor’u ziyaret etmek istiyoruz” dedi.

 

İLERİKİ TARİHTE MUTLAKA OLACAK

Fikret Orman’ın takımı ilerleyen tarihlerde İnegöl’e mutlaka getireceğini söylediğini belirten Meriç, “Sayın başkanımız futbolcuları İnegöl’e getirmek istediğini ama futbolcuların ileri bir tarihte mutlaka İnegöl’e geleceğini söyledi. Başkanımıza 4 yerden davet teklifi geldi. Ama kendileri İnegöl’ü seçtiği için başkanımız ve yöneticilerimize İnegöllü biri olarak çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş