Gençler’den bomba bir transfer daha

Birbiri ardına gerçekleştirdiği transferlerle adından sıkça söz ettiren Gençlergücü, Bartınspor’un ön liberosuet Utku’yu transfer etti.

Yayınlama: 03.07.2014
751
A+
A-

Bölgesel Amatör Lig’deki temsilcimiz Gençlergücü transfer çalışmalarını sürdrürüyor. Bartınpor’lu ön Libero Muhammet Utku’yu renklerine bağlayan mavi-siyahlı ekip 4 transfer daha yaparak sezonu kapayacak.

 

ÜST DÜZEY KADROMUZ İLE LİG’DE SÖZ SAHİBİ OLACAĞIZ






İmza törenin ardından bir konuşma yapan Genel Kaptan Özcan Subaşı açıklamasında şöyle konuştu: 2014/2015 Sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edeceğimiz kadromuzu oluşturmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda Transfer Listemizde yer alan Bartınpor’lu ön Libero Muhammet Utku’yu transfer etmiş bulunuyoruz. Muhammet kardeşimiz mevkisinin iyilerinden bize güç katacağına inanıyoruz inşallah önümüzdeki sezon Bal Liginde söz sahibi olacağız. Yeni sezon için kadromuza 4 futbolcu daha alarak transferi kapatacağız Gençler Gücü bu yıl üst düzey kadrosu ile Lig’de söz sahibi olacaktır. Muhammet kardeşimiz futbola Kardemir Karabük sporda başlamış ve sonrasında aynı takımda profesyonel olarak bir dönem futbol oynadıktan sonra Kilimli Belediyespor ve Bartınspor’da Bölgesel Amatör Lig’de başarısı ile ön plana çıkan bir futbolcudur. Kadromuzda olması nedeni ile son derece mutluyuz atılan bu imzaların her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 

YENİ TAKIMIMA FAYDALI OLACAĞIMA İNANIYORUM

Muhammet Utku ise imza sonrası yaptığı konuşmada şunları söyledi: Uzun zamandır Zonguldak Bölgesinde futbol oynuyordum yeni bir sayfa yeni bir heyecan arayışlarım vardı.  İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübü ile daha önce anlaşan Fatih Koyugölge ile geçen sezon başı Kilimli Belediye Spor Kulübünde beraberdik. İnegöl Gençler Gücü bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de hedefi olan bir kulüp bende gereken araştırmalarımı yaptım ve yeni sezonda İnegöl Gençler Gücü Spor Kulübünü tercih ettim. İnşallah yeni sezonda yeni takımıma faydalı olacağıma inanıyorum. Yapılan anlaşmanın her iki tarafa hayırlı olmasını diliyorum diyerek sözlerini tamamladı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş