GENÇLERGÜCÜ’NDE ÖNCELİK SAVUNMAYA

1. Amatör Kümede mücadele eden Gençlergücü, Doğanspor’un Süper Amatör’e yükselmesinde büyük pay sahibi olan stoperler Yusuf Turan ve Mehmet Gümüştekin ile anlaşmaya vardı.

Yayınlama: 15.06.2016
929
A+
A-

Şampiyonluk parolasıyla yola çıkan Gençlergücü’nde hedefler doğrultusunda transfer çalışmaları devam ediyor. Gençlergücü transfer komitesi tarafından yapılan görüşmeler sonucunda Doğanspor’un stoperleri Yusuf Turan ve Mehmet Gümüştekin ile anlaşmaya varıldı.

 

1. AMATÖR’DE MİSAFİRİZ






Önceki akşam düzenlenen imza töreninde konuşan Gençlergücü Genel Kaptanı Mustafa Topuz, “2016-2017 sezonunda hedefimiz olan şampiyonluğa bizleri ulaştıracak kadroyu oluşturmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu doğrultuda bir dönem kulübümüzün formasını giyen ve geçtiğimiz sezon Doğanspor takımının Süper Amatör kümeye yükselmesinde büyük pay sahibi olan deneyimli stoperler Yusuf Turan ve Mehmet Gümüştekin ile yaptığımız görüşmeler sonucunda anlaşmış bulunuyoruz. Transfer komitemiz, teknik kadromuz tarafından belirlenen oyuncu listesi üzerinde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Sezon sonunda bizleri hedefe götürecek kadroyu oluşturacağız ve yeniden Süper Amatör Kümeye yükseleceğiz. İnegöl Gençlergücü 1. Amatör Küme’de bu yıl misafir olarak kalacaktır. Bu süreçte bizleri destekleyen camiamızın tüm fertlerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

SORUMLULUĞUN FARKINDAYIZ

Atılan imzaların ardından konuşan yeni transferler ise; “Geçmiş dönemlerde Gençlergücü Spor Kulübünün formasını giyerek elde etmiş olduğu başarılara katkı sağlamaya çalışmıştık. Şimdi yeniden yeni bir hedef için buradayız. Bizlere güvenip transferimizi gerçekleştiren Gençlergücü Spor Kulübü yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Hedefi olan bir kulüpteyiz ve bu hedefe ulaşma esnasında bizlere düşen sorumluluğun farkındayız. İnşallah sezon sonu gülen taraf olup yeniden Süper Amatör Küme’ye yükseleceğiz. Atılan bu imzaların hayırlar getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandılar.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş