Gözler Ankaragücü maçına çevrildi

Spor Toto 2. Lig temsilcimiz İnegölspor’da, Pazarspor galibiyetinin ardından gözler cumartesi günü İnegöl’de oynanacak Ankaragücü karşılaşmasına çevrildi.

Yayınlama: 23.01.2015
571
A+
A-

İnegölspor Basın Sözcüsü Ahmet Ortakçı, yöneticilerden Burak Şimşek ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

 

TEKNİK HEYET E FUTBOLCULARIMIZI KUTLUYORUZ






Basın toplantısında konuşan Ahmet Ortakçı; “İnegölspor’umuz Pazarspor ile oynadığı maçta Ersel’in attığı gollerle rakibini deplasmanda 2-1 mağlup etti. Bu galibiyetle 2014-2015 futbol sezonunu 2. yarısına güzel bir başlangıç yaptık. Tüm futbolcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyoruz” dedi.

 

CİHAN İÇİN İTİRAZ ETTİK

Pazar maçında Cihan Yılmaz’ın kırmızı kart gördüğünü anımsatan Ortakçı; “Biz İnegölspor olarak bu kırmızı kartın haksız olduğunu düşünerek TFF’ye başvurduk. Bu itirazımızla alakalı sonuç bugün açıklanacak. Bununla ilgili gelişme olduğunda sizlerle paylaşacağız. Her halükarda Cihan, Ankaragücü maçında yer alamayacak” diye konuştu.

 

TARAFTARIMIZ YALNIZ BIRAKMASIN

Ortakçı, açıklamalarını şöyle sonlandırdı: “Bu hafta İnegöl’de Ankaragücü’nü konuk ediyoruz. Maçımız Cumartesi günü. İnegölspor’a gönül veren ilçe halkımızı yanımızda görmek istiyoruz. Çıkışımızı bu maçla da devam ettireceğiz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş