Hedef farkı kapatmak

2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz İnegölspor, Pazar günü ağırlayacağı Kocaeli Birlikspor karşısında 3 puan alarak zirve ile arasındaki puan farkını azaltmak istiyor. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 07.03.2015
723
A+
A-

2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele sahneleyen temsilcimiz İnegölspor, Pazar günü saat 13.30’da evinde Kocaeli Birlikspor’u ağırlıyor. Geride kalan 25 haftada 12 galibiyet 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 45 puan toplayarak liderin 7, 2. sıradaki Göztepe’nin de 2 puan gerisinde 3. sırada yer alan temsilcimiz İnegölspor, 8 galibiyet 8 beraberlik ve 8 mağlubiyet ile ilginç bir istatistik yakalayarak topladığı 32 puanla 8. sırada yer alan Kocaeli Birlikspor karşısında şampiyonluk hedefinden kopmamak için mutlak galibiyet parolası ile sahaya çıkacak.

 

İKİLİ REKABET






İki takım arasındaki rekabet 2012-13 futbol sezonunda başladı. 2. Lig Beyaz Grup’ta karşı karşıya gelen iki ekibin ilk maçı Kocaeli’de oynandı. Temsilcimiz İnegölspor ilk maçta rakibini deplasmanda 5-1 gibi farklı bir skor ile yenerken ikinci maçta da evinde sahadan 3-2’lik skorla galip ayrılmayı bildi. Son olarak 2014-15 futbol sezonunun ilk devresinde Kocaeli’de karşı karşıya gelen iki ekip 90 dakika boyunca gole ulaşamayınca maç başladığı gibi 0-0 sona erdi.

 

DÜDÜK ÖZDAMAR’DA

Pazar günü saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakada Ankara bölgesi hakemlerinden Erkan Özdamar düdük çalacak. Özdamar’ın yardımcılığını ise Hilmi Göktürk İmamoğlu ve Can Yamaç üstlenecek.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş