“Her an her şey olabilir”

İnegöl’de Yeni Malatyaspor’a boyun eğen İnegölspor’da umutlar sürüyor. Karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan İnegölspor Yardımcı Antrenörü Murat Endes, 3 puanlık sistemde her an her şeyin olabileceğini belirtti.

Yayınlama: 25.03.2014
798
A+
A-

İnegölspor’da Yeni Malatya karşısında alınan yenilgi moralleri bozarken, maç sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan İnegölspor Yardımcı Antrenörü Murat Endes, “3 puanlık sistemde her an her şey değişebilir. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece biz bu ligin içerisinde olacağız” diye konuştu.

 

YENİ MALATYASPOR’U TEBRİK EDİYORUM






Endes konuşmasında şunları kaydetti: Pozisyona girdik ama değerlendiremedik. Rakibimizinde ilk yarıda pozisyonu vardı. Dengede geçen bir ilk yarı vardı ve zaman zaman maçta üstündük. Yediğimiz gol bizi olumsuz etkiledi. Üzgünüz, klasik bir laf olacak ama önümüzdeki maçlara bakmak zorundayız. 3 puanlık sistemde her an her şey değişebilir. Geriden gelip avantajlı durumada gelebiliriz. Şunu söylemek istiyorum, biz ligi bırakmayacağız. Götürebildiğimiz yere kadar götürmek istiyoruz. Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece biz bu ligin içerisinde olacağız. Yeni Malatyaspor’u tebrik ediyorum.

 

ARTIK KAYBETMEYE LÜKSÜMÜZ YOK

En yakın rakibimizin 4 puan gerisinde kaldık. Bizim bu noktadan sonra puan kaybetmeye lüksümüz yok. Kalan 7 maçımızı kazandığımızda 21 puan toplayabiliriz. Ancak karşılaşmalarda gol bulamadığımızda sıkıntı yaşıyoruz. Rakibimiz sahasına çekiliyor. Üzerine golü de yerseniz maçı çevirmeniz kolay olmuyor. İlk defa böyle sıcak bir havada maç oynadık. Bunu bir mazeret olarak görmüyoruz çünkü rakibimizde bizimle aynı şartlarda mücadele etti. Biz gol yediğimizden sonra oyunu riske ettik. Gol bulmak için oyuncu değişiklikleri yaptık. Bunlar futbolda olağan şeyler. Mağlup olabilirsiniz. Bazen gol atamayabilirsiniz, özgüven kaybı olabilir, savunmada hata yapabilirsiniz. Bunların hepsi futbolun içinde var. Bazen az gol yiyerek, bazende az hata yaparak hedefe gidersiniz. Bizim takımımız iyi bir takım. Savaşmayı bırakmadan mücadelemizi devam ettireceğiz.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş