İnegölspor fırsat tepti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup temsilcimiz İnegölspor deplasmanda karşılaştığı Bugsaşspor ile golsüz berabere kalarak önemli fırsat tepti.

Yayınlama: 01.12.2014
653
A+
A-

Geçtiğimiz hafta sahasında lider Bandırmaspor’a yenilerek liderlik fırsatını tepen temsilcimiz İnegölspor bu hafta deplasmanda zorlu Bugsaşspor karşısına çıktı.

 

OKAN YEDEK MUHARREM VE UĞUR İLK 11’E






Ankara Ostim stadında oynanan karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen mücadelede İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım geçtiğimiz hafta oynadığı oyunla taraftarın tepkisini çeken Okan Deniz’i ilk 11’e almadı. Temsilcimizde ayrıca Cenk Demirel kadroya alınmazken, cezasını tamamlayan kaptan Kemal Hastürk ilk 11’deki yerini aldı. Geçtiğimiz hafta yedek soyunan Muharrem Efe ile Uğur Kavuk’ta bu hafta sahaya ilk 11’de çıktı.

 

İKİ TAKIMDA VASATI AŞAMADI

Karşılaşmaya temsilcimiz İnegölspor daha fazla pas yaparak başlasada rakibin sert savunmasını aşmayı başaramadı. İlk yarı golsüz sona ererken Teknik Direktör Şaban Yıldırım 2. yarı Okan Deniz, Mahmut Şeker ve Emre Pehlivan’ı sahaya sürerek galibiyet için tüm kozlarını oynadı. Ancak İnegölspor Bugsaşspor’un savunmasını geçmeyi başaramayınca karşılaşma başladığı gibi golsüz sona erdi.

 

İNEGÖLSPOR FIRSAT TEPTİ, ZİRVE KARIŞTI

İnegölspor aldığı bu beraberlikle lider Bandırmaspor’un mağlup olduğu haftada büyük fırsat tepmiş oldu. Sarıyer’e sahasında yenilen Bandırmaspor haftayı 32 puanda kapatırken, rakipleri ile golsüz berabere kalan İnegölspor ve Göztepe haftayı lider Bandırmaspor’un 5 puan gerisinde 27’şer puanla kapattılar. Lider Bandırmaspor’u deplasmanda 3-1’le geçen Sarıyer ise 26 puana yükselerek şampiyonluk yarışına dahil oldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş