İNEGÖLSPOR’DA KUPA ROTASYONU

Türkiye Kupası’nda oynanacak Çaykur Rizespor müsabakası ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü İsmail Güldüren, lige daha fazla ağırlık vermeleri nedeni ile kupa maçına yedek ağırlıklı çıkacaklarını belirtti.

Yayınlama: 01.12.2016
748
A+
A-

İnegölsporTeknik Direktörü İsmail Güldüren, 1 Aralık Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası’nda karşılaşacakları Çaykur Rizespor ile haftasonu sahalarında ağırlayacakları Eyüpspor maçlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

 

RİZE KARŞISINA YEDEK AĞIRLIKLI ÇIKILACAK






Güldüren, “Biz sezon başından beri söylüyoruz. Bizim öncelikli hedefimiz lig. Kupada oynamayan oyuncularımızı yada ligde az süre alan oyuncularımızla oynamayı düşünüyoruz. Çaykur Rizespor maçına da bu şekilde gideceğiz. Hatta kadromuzda 6 tane sakat oyuncumuz var. Tekrar söylüyorum. Daha önce forma şansı bulamamış oyuncularımızı oynatmayı düşünüyoruz. Çünkü hafta sonu Eyüpspor ile çok zorlu bir maçımız var. Sakat oyuncularımızı da o maça kadar iyileştirmek istiyoruz. Kupada alabildiğimiz kadar puan almak istiyoruz. Kupa bu liglerdeki takımlar için maddi anlamda önem arz ediyor. Biz sadece Rizespor maçıyla alakalı böyle bir düşüncemiz olabilir. Daha sonra belki yarı yarıya oynama şansımız olabilir. Ama bu hafta Rizespor maçındaki önceliğimiz daha önce forma şansı veremediğimiz yada az süre almış oyuncularımızı oynatmak istiyoruz. Çünkü hafta sonu oynayacağımız maçımızı düşünmek zorundayız. İnegölspor’un hedefi var. Bu hedeften kopmamak içinde Eyüpspor maçı da olmazsa olmaz maçlarımızdan biri. Kazanmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş