Kaptan kemal nikâh tazeledi

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren İnegölspor’da iç transferde takım kaptanı Kemal Hastürk’ün sözleşmesi 1 yıl uzatıldı.

Yayınlama: 10.06.2014
890
A+
A-

İç transfer çalışmalarını sürdüren İnegölspor, Takım kaptanı Kemal Hastürk’ün sözleşmesini uzattı.

 

İNEGÖLSPOR’U HAK ETTİĞİ YERE TAŞIMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ






Dün kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp yöneticisi Celal Ter, “Kemal kaptanımızın İnegölspor’a hayırlı olmasını diliyoruz. Kemal bu yıl bizim en büyük yardımcılarımızdan, destekçilerimizden olacak. İnşallah bu yıl kaptan Kemal’le beraber, yeni arkadaşlarımızla beraber İnegölspor’u hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIM VE KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK

Takım kaptanı Kemal Hastürk ise, “İnegölspor yeni bir oluşum içerisinde. Yönetim olarak, teknik ekip olarak, futbolcu olarak yeni bir oluşum var. Bizleri de bu oluşumun içerisinde görmek istediklerini söylediler. Kalabilmemiz adına da çok büyük çaba sarf ettiler. İnegölspor hedefleri olan bir takım ve kaldığı yerden devam edecek. İnşallah bu hedefi yakalamak için çabalayacağız” dedi.

 

BİZ TERCİHİMİZİ BURADA UZUN YILLAR OYNAMAMIZ

Bazı takımlarla görüşmelerinin olduğunu da doğrulayan Kemal Hastürk, “Tercih yapmamız gerekiyordu. Biz tercihimizi burada uzun yıllar oynamamız ve kulüple olan iyi ilişkilerimizden dolayı İnegölspor’dan yana kullandık. İnegöl bizim için çok farklı bir yer” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş