Kocaeli’nden 1 puan çıkarttık

TFF 2.’lig Kırmızı Grup’da liderlik mücadelesi veren temsilcimiz İnegölspor, Kahramanmaraş deplasmanın ardından gittiği Kocaeli deplasmanından da puanla ayrılmasını bildi. Kocaeli Birlikspor ile golsüz berabere kalan temsilcimiz zorlu iki deplasmandan 4 puan toplarken, ligde 3’lük koltuğunu da korumuş oldu.

Yayınlama: 20.10.2014
662
A+
A-

TFF 2.’lig Kırmızı Grup’da 9.hafta mücadeleleri tamamlandı. Beraberliğin bol olduğu haftayı temsilcimiz İnegölspor da 0-0’lık sonuçla berabere tamamlayarak haftayı 1 puanla kapattı.

 

İki hafta üst üste deplasmana giden bordo-beyazlı ekibimiz ilk deplasmanda Kahramanmaraş’ı mağlup etmiş ve 3 puanı hanesine yazdırmıştı.






 

İkinci deplasman karşılaşmasında da dün Kocaeli Birlikspor ile karşılaşan İnegölspor, sahadan golsüz berabere ayrılmasına rağmen çok önemli iki karşılaşmadan 4 puan alarak gruptaki yerini de korumuş oldu.

 

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta Kocaeli Birlikspor, İnegölspor ile 0-0 berabere kaldı.

Stat: İsmetpaşa

 

Hakemler: Yavuz Çetin, Engin Gökçe, Mehmet Uğur Alptekin

 

Kocaeli Birlikspor: Fırat, Erhan Yılmaz, Turgay, Erhan Şentürk, Cafercan, Üstün (Dk. 79 Feyyaz), Emre, Adnan (Dk. 59 Vedat), Ramazan (Dk. 70 Uğur), Gökhan, Maksut

 

İnegölspor: Ali, Kemal, Bilal, Yılmaz, Yasin, Mümin (Dk. 66 Okan), Raif, Emrah, Uğur (Dk. 32 Cenk), Ömürcan (Dk. 84 Emre), Muharrem

 

Sarı kartlar: Dk. 42 Erhan Şentürk, Dk. 65 Gökhan, Dk. 89 Uğur (Kocaeli Birlikspor), Dk. 58 Emrah (İnegölspor)



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş