“Kulübü seyirciler yönetmiyor”

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, kendisi istifaya davet eden taraftarlarla ilgili, “Kulübü seyirciler yönetmiyor. Kulübün bir yönetim kurulu, bir belediye başkanı var ve kararı onlar veriyorlar. Herhangi bir istifa kararım yok” dedi.

Yayınlama: 10.03.2015
664
A+
A-

Sahasında Kocaeli Birlikspor’a 1-0 mağlup olan İnegölspor’da Başkan Eşref Güç ve Teknik Direktörü Şaban Yıldırım müsabakanın ardından değerlendirmelerde bulundular.

 

İSTİFA KARARIM YOK






Müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, “Bugün 5-6 tane net gol pozisyonumuz var. Bir de penaltı kaçtı. Doğrusunu söylemek gerekirse, oyuncularım istediğimiz oyun planını sahaya yansıttılar. Ellerinden gelen mücadeleyi de yaptılar. Tabi ki oyunda eksiklerimiz var ama yeterince gol pozisyonu ürettik. Sadece bugün atamadık. Diğer maçlara bakacak olursak daha fazla gol pozisyonu ürettik. Rakibin de 1 tane gol pozisyonu var. Bugün böyle bir gündü. Seyircileri anlıyorum, üzgünler. Takımlarıyla ilgili bir takım umutları var ve onlarla ilgili hayal kırıklığı yaşıyorlar ama soğukkanlı olmak zorundayız. Kulübü seyirciler yönetmiyor. Kulübün bir yönetim kurulu, bir belediye başkanı var ve kararı onlar veriyorlar. Herhangi bir istifa kararım yok” dedi.

 

PLAY OFF ŞANSIMIZ DEVAM EDİYOR

Play-Off şanslarının olduğunu ifade eden İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise, “Öncelikle İnegöl halkını sevindiremediğimiz için özür diliyorum. Topçu arkadaşlarımız olsun, teknik kadro olsun bugün gördünüz ellerinden geleni yaptılar. Sadece gol eksik… Rakibimiz iyi mi oynadı? Oynamadı. Top oynayan biziz ama maalesef futbol böyle bir şey. Gol pozisyonunu cömertçe harcıyorsunuz, adamlar geliyor 1 gol atıyorlar, 3 puanı alıp yollarına devam ediyorlar. Kocaeli de bu arada 1 maçı eksi. Onlar da Play-Off’a gidiyorlar. Şimdi biz parola şampiyonluk dedik. Yine öyle. Şampiyonluk parolamız gözükmüyor ama Play-Off şansımız devam ediyor. En azından bu şansı kaçırmamak için bu istifa seslerine falan kulak asmayalım. Biz yola hep beraber çıktık, hep beraber devam edeceğiz. İnegölspor’u Play-Off’tan çıkartmak için elimizden geleni yapacağız. Futbolda böyle şeyler var. En büyük takımlar bile yeniliyor. Bugün Barcelona bile yeniliyor ama kendi sahanda ezilip yenilmek var. Böyle futbol oynayıp yenilmek de var. Üzücü, gerçekten üzücü… Elimizden geleni yaptık, yenildik. Önümüzdeki maçlara bakalım” şeklinde konuştu.

 

SARIYER MAÇI FİNAL NİTELİĞİ TAŞIYOR

Her takımda iniş çıkışların olabileceğini belirten Güç, “Şimdi Cuma günü önümüzde Sarıyer maçı var. Çok önemli bir maç… Şu anda final maçı niteliğini taşıyor. Çünkü Sarıyer’i yenemezsek veya puan alamazsak, Sarıyer de Play-Off için ensemizde olacak. Birinci yarı bu puanları toplayan yine bu topçulardı. Yine bu teknik kadroydu. Bu inişler çıkışlar her takım için geçerli. Biz bir an önce toparlanmaya bakalım, kenetlenelim. En azından Play-Off şansını yitirmeyelim. Çünkü bizim bu hataları yapmamamız lazım. Yaparsak bu sefer yandık deriz, kıymeti kalmaz. Geçmiş olsun. Biz de yönetim olarak İnegöl halkı kadar üzgünüz. Bunu topçular da teknik kadro da, İnegöl halkı da biliyor. Biz yönetim olarak elimizden geleni fazlasıyla yapıyoruz ve yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz. İnşallah İnegölspor’u Play-Off’tan çıkartıp şampiyon yapmak birinci hedefimiz” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş