Madalyalar Girne’den hediyeler Aktaş’tan

23-25 Ekim tarihleri arasında KKTC Girne’de Avrasya Taekwondo merkezinde yapılan; Dr Fazıl Küçük Global Teakwondo Avrasya müsabakalarında aldıkları madalyalar ile İnegöl’ü gururlandıran İnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübü sporcuları, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyaretin ardından Başkan Aktaş, başarılı sporculara hediyelerini takdim etti.

Yayınlama: 18.11.2014
641
A+
A-

Girne Avrasya Taekwondo merkezinde yapılan Dr Fazıl Küçük Global Teakwondo Avrasya müsabakasından madalyalar ile ilçemize dönen İnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübü sporcuları, Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

 

GÖSTERMİŞ OLDUKLARI BAŞARILI PERFORMANSLARI İLE MADALYALAR KAZANDI






Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, “23-25 Ekim tarihleri arasında KKTC Girne’de Avrasya Taekwondo merkezinde yapılan Dr Fazıl Küçük Global Teakwondo Avrasya müsabakasına 9 ülkeden 200 sporcu katıldı. Müsabakalarda  İnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübü sporcuları göstermiş oldukları başarılı performansları ile madalyalar kazandı. Müsabakalarda  İnegöl Anadolu Gençlik Spor Kulübü sporcularından Emircan Açar kategorisinde Avrasya şampiyonu oldu. Muhammed Ali Başyiğit kategorisinde gümüş madalya alarak ikinci oldu. Hasan Erdoğan ise, kategorisinde bronz madalya alarak üçüncü oldu. Kulüp başkanı ve Antrenörü Dinçer Değirmenci kategorisinde 2. Oldu” dedi.

 

SPORCULARIMIZIN BAŞARILARI BİZLERİ MUTLU EDİYOR

Belediye olarak spora önem verdiklerini belirten Aktaş, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: İnegöl Belediyesi olarak, eğitime, spora ve gençlerin spora teşvik edilmesine önem veriyoruz. Bu açıdan vizyon sahibi ve idealist bir gençlik için yaptığımız çalışmalarla öncü ve örnek olmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin en güzel şekilde yetişmelerini hedefliyoruz. İnegöl Belediyespor Taekwondo takımımızda Kasım ayı başında Yalova’da yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı İller Arası Taekwondo müsabakalarında 6 madalya alırken, 8-10 Kasım 2014 tarihlerinde Mudanya’da gerçekleştirilen Yıldızlar Atatürk Kupası ve Erdoğan Korkmaz Teşvik Şampiyonasından da 20 madalya ve 2 kupa ile başarılı bir şekilde döndüler. İnegöllülere futbol dışındaki spor dallarını da sevdirmek adına gerek Belediye gerekse Belediyespor Kulübümüz öncülüğünde çalışmalarımız devam etmekte. Sporcularımız her geçen gün başarılarını arttırıyorlar. Düzenlenen bu tür bütün organizasyonlar onları geleceğe hazırlıyor. Biz onlara gereken desteği vermeye devam edeceğiz. Sporcularımızın başarıları bizleri mutlu ediyor. Sporcularımızı tebrik ediyor ve elde ettikleri başarıdan dolayı kendilerini birer kol saati ile ödüllendiriyoruz.

 

HEPSİ MİLLİ SPORCU OLDU

Kulüp Başkanı ve Antrenörü Dinçer Değirmenci ise,  “Kıbrıs’ta 13. Olan bir şampiyonaya girdik orada milli takımdan da bizim kulübümüzden üç sporcumuz katıldı ve dereceye girdiler, hepsi milli sporcu oldu ve Kıbrıs Cumhurbaşkanımızda kupalarımızı ve madalyalarımızı takdim etti. Sayın Belediye Başkanımıza hem bizi kabul ettikleri için hem de başarıyı ödüllendirdikleri için teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş