“Nazilli yenilgisinin sebebi saha şartlarıdır”

İnegölspor Basın Sözcüsü Ahmet Ortakçı ve İnegölspor’un forvet oyuncusu Mümin Aysever, bir basın açıklaması gerçekleştirerek açıklamalarda bulundu. Saha şartlarının ağır olduğunu belirten Aysever, “Nazilli yenilgisinin sebebi saha şartlarıdır” dedi.

Yayınlama: 27.02.2015
948
A+
A-

İnegölspor Basın Sözcüsü Ahmet Ortakçı ve İnegölspor’un forvet oyuncusu Mümin Aysever,  dün kulüp tesislerinde basın açıklaması gerçekleştirdi.

 

ALINAN GALİBİYET MORALİMİZİ YERİNE GETİRDİ






Kahramanmaraşspor maçı öncesi tüm taraftarı İnegölspor’a desteğe davet eden İnegölspor Basın Sözcüsü Ahmet Ortakçı, “Gölbaşı karşısında alınan galibiyet moralimizi yerine getirdi. Aldığımız mağlubiyetler moralimizi bozsa da yolumuza devam ediyoruz. Yönetim olarak sıkı çalışıyoruz. Taraftarlarımızdan isteğimiz bu mağlubiyetlerden etkilenmeden desteklerini arttırmalarıdır. Bu futbolcularımız için çok önemli. 2 hafta önce başlattığımız forma kampanyası da devam ediyor. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. Destek verenlere teşekkür ediyoruz ve desteklerin devamını da bekliyoruz” dedi.

 

ŞU ANDA BİR PROJEMİZ YOK

Pazar günü oynanacak olan Kahramanmaraş maçına tüm taraftarları beklediklerini söyleyen Ortakçı, “Orada olup takımımızı desteklemelerini istiyoruz. Saha şartlarıyla ilgili görüşmeler devam ediyor. Sahamızla ilgili bir iyileştirme yapacağız ancak şu anda bir projemiz yok” ifadelerini kullandı.

 

İLK HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK OLMAZSA PLAY-OFF

İnegölspor’un forvet oyuncusu Mümin Aysever ise Kahramanmaraş karşısında zor bir maça çıkacaklarını söyleyerek, “Taraftarımızın desteği ile elimizden geleni yapacağız. Bu hafta Bandırma ile Göztepe karşılaşacak. O maçta beraberlik olursa şampiyonluk şansımız yeniden gündeme gelecek. İlk hedefimiz şampiyonluk olmazsa play-off’tan çıkmak istiyoruz. İnşallah bu sene PTT 1. lige çıkmak istiyoruz.” dedi.

 

ALDIĞIMIZ GALİBİYET BİZİ TOPARLADI

Son haftalarda takımın performansını değerlendiren Mümin, “Son maçlarda düşüş olabilir. Nazilli karşısında yenilginin sebebi saha şartlarıdır. Tabiî ki bu şartlar rakip içinde geçerli ama biz daha çok futbol oynayan bir takımız. Ben buna bağlıyorum. Futbol oynamaya elverişli bir sahamız yoktu. Ama Gölbaşı karşısında c. Önümüzdeki maçları kazanıp yolumuza bakacağız” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş