OKYANUS’TA SPOR GÜNÜ

Bu yıl eğitim ve öğretim hayatına başlayan İnegöl Okyanus Koleji, geleneksel hale getireceği Okyanus’ta Spor Günü etkinliğinin ilkini geçtiğimiz günlerde düzenledi.

Yayınlama: 18.11.2016
825
A+
A-

Düzenli spor yapmak, bedensel ve zihinsel açıdan sağlıklı yaşamanın anahtarı olan sporun öneminin farkındalığını arttırmak amacı ile her yıl tüm Okyanus Kolejleri’nde “Okyanus’ta Spor Günü” etkinliği düzenlenecek.

 

Özellikle günümüzde teknolojinin ilerlemesi ile hareketsiz bir yaşama doğru ilerlemenin, bu sağlıksız durumu önlemek için spor ile daha iç içe olunması amacı ile Okyanus Koleji farkındalık oluşturuyor.






 

Okyanus’ta Spor Günü 16 Kasım 2016 Çarşamba günü çeşitli etkinliklerle büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

 

İnegöl Okyanus Koleji Öğrencileri, personeli, öğretmenleri ve idareciler eşofmanlarını giyerek okula geldiler. Öğrenciler sabah gruplar halinde spor hareketleri yaptılar. Ardından Beden Eğitimi öğretmenlerinin eşliğinde spor salonunda öğretmenler step yaparak tüm öğrencilere örnek oldular.

 

Yapılan etkinlikte çok kısa süreli de olsa sporun insan vücuduna olan katkılarını, enerjisini, kaliteli yaşam için ilk önce sağlıklı beden unsurunun her şeyin başlangıcı olduğunu, sahip olduğumuz değeri öğrenen İnegöl Okyanus Koleji öğrencileri, spor organizasyonlarına tüm insanlığı davet etti.

 

HABER: CİHAN EZLEN

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş