ORTA SAHADAN DÜDÜK ÇALMAK DOĞRU DEĞİL

Karadeniz Güvenspor Antrenörü İbrahim Oğuzay, hakem hataları ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Orta sahadan düdük çalmak doğru değil” dedi.

Yayınlama: 21.12.2016
838
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Karadeniz Güvenspor Antrenörü İbrahim Oğuzay, “Yıllarca içinde bulunduğumuz futbol camiasında hakem arkadaşlarımızla gerek oyunculuk yıllarımızda gerek antrenörlük hayatımda karşı karşıya gelmemeye çalıştım. Özümüze yakışır şekilde iyi niyetle hüsnü-zan yaparak hakemlerde hata yapar diye düşündük. Biz bunlara takılı kamadan işimize odaklanmaya çalışıyoruz. Yalnız artık canımız yanıyor. Artık her maçtan sonra hakemlerin özür dilemesini değil; adaleti oyun içinde sağlamasını istiyoruz”

 

“ORTA SAHADAN DÜDÜK ÇALMAK DOĞRU DEĞİL”






“Hakem ve gözlemci arkadaşlar el ele kola aynı araçla maça geliyor. Maç bitince de beraber gidiyorlar. Biz de hakemi o gözlemcilerde şikâyet ediyoruz. Yan hakemler taçları bile karar vermekten aciz. Orta hakemi bekliyorlar. Bırakın oyuna müdahale etmeyi idare bile edemiyorlar. Hakem arkadaşlar maçı yönetirken hangi takım olursa olsun amatör çalışan insanların ve yöneticilerin ne fedakârlıklarla çalıştıklarını, kulüpleri o maça çıkarabilmek için ne fedakârlıklar yaptıklarını düşünsünler ve biraz daha fazla emek versinler. Orta sahadan düdük çalmak doğru değil”

 

“SAHADA ADALETİ TEMSİL ETTİĞİNİZİ UNUTMAYIN”

“Yenmek ve yenilmek futbolun doğasında var. Hakem arkadaşlarımız da en az futbolcular kadar hata yapmaktan korkmamalı ve sahada adaleti temsil ettiğini hiç bir an unutmamalı. Üst üste iki maçımızı seyreden bir futbolsever bile neden bunları söylemek zorunda kaldığımızı bilir.  Lütfen biraz daha adalet” dedi.

 

HABER: RECEP DENİZ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş