Play-off hayal oldu

Giresunspor’a deplasmanda 2-0 mağlup olan temsilcimiz, lider karşısında alınan mağlubiyetle, Play-off ‘u bir hayal haline getirdi.

Yayınlama: 14.04.2014
841
A+
A-

Son haftalarda yaşadığı puan kayıplarının ardından sahaya 3 puan parolası ile çıkan temsilcimiz maça alınan mağlubiyet ile ağır darbe aldı.

 

GİRESUNSPOR’DA ERKEN GOL






Karşılaşmanın ilk düdüğüyle birlikte ev sahibi Giresunspor İnegölspor kalesinde tehlikeler yaratmaya başladı. 5. Dakikada gelişen Giresunspor atağında Rıdvan’ın ceza sahası önünden yaptığı vuruş kaleci Ali’nin solundan ağlara gitti ve ev sahibi 1-0 öne geçti.

 

HATAYLA GELEN 2. GOL

Golden sonra etkili olan taraf ev sahibi Giresunspor oldu. İnegölspor’a pozisyon imkanı vermeyen Karadeniz temsilcisi 35. Dakikada İnegölspor kalecisi Ali Türkan’ın hatasını iyi değerlendiren Samed Kartal ile 2. golü bularak farkı ikiye çıkardı.

 

7. SIRAYA GERİLEDİK

Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi Giresunspor’un 2-0 üstünlüğü ile sona ererken 2. yarıda gol sesi çıkmadı ve maç Giresunspor’un 2-0 üstünlüğü ile tamamlandı. Giresunspor bu sonucun ardından liderliğini devam ettirirken, İnegölspor ise aldığı mağlubiyetin ardından haftayı Kartalspor’un gerisinde 7. sırada tamamladı. İnegölspor Pendikspor’un kaybettiği haftada play-off yolunda büyük bir fırsatıda tepmiş oldu.

 

 

MAÇTAN DAKİKALAR;

Dk. 3: Ev sahibi ekibin kullandığı serbest atışta, ceza alanına ortalanan topu kaptan Ergün kafa ile ağlara bırakmak istedi, top üstten az farkla auta çıktı.

Dk. 5: Ceza alanına atılan uzun topu Eray kafa ile uzaklaştırmak istedi, meşin yuvarlak Rıdvan’ın önünde kaldı. Ergün ile ver-kaça giren Rıdvan’ın ceza alanının hemen dışından attığı sert şutta top kaleci Ali’nin müdahale çabalarına rağmen ağlarla buluştu: 1-0.

Dk. 31: Çağrı’nın ceza alanı dışından dönerek sert vuruşunda top üst direkten döndü. Dönen topu savunmada Kemal uzaklaştırdı.

Dk. 35: İnegölspor’da kaleci Ali, geri pasında topu ayakları ile uzaklaştırmak istedi. Ancak inanılmaz bir hata yaparak topu hemen önündeki Samet’in önüne bıraktı. Samet Kartal meşin yuvarlağı boş kaleye göndererek takımını rahatlattı: 2-0.

Dk. 40: İnegölspor atağında Emre Hasan’ın ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Eray Çalıştan topu iki hamlede kontrol etti.

Dk. 52: Giresunspor savunmasının uzaklaştırmak istediği top Samet Gül’ün önünde kaldı, Samet’in ceza alanı dışından sert şutunda kaleci Eray topu güçlükle kornere atarak gole izin vermedi.

Dk: 54: Orta alandan başlayan atakta Ergün sağ çaprazdan ceza alanına girdi, vuruşunda kaleci Ali topu kornere attı.

Dk. 70: Ev sahibi Giresunspor’da Hasan Güleryüz, topla birlikte kendi yarı alanından çıkan Mehmet Menderes’e sert müdahaleden dolayı ikinci sarı ve kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Dk. 77: Samet Gül’ün yaklaşık 30 metreden attığı sert şutta top kaleci Eray’dan sekti, direğe çarpan top yeniden oyun alanına döndü.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş