Play-Off’ta ilk devre

Ligi 4. sırada bitirerek Play-Off yolunda yoluna devam eden temsilcimiz İnegölspor, bugün Hatayspor ile karşı karşıya gelecek.

Yayınlama: 07.05.2015
683
A+
A-

Bu sezon inişli çıkışlı bir grafik sergileyen temsilcimiz İnegölspor, topladığı 58 puan ile sezonu 4 sırada bitirirken, Play-Off’ta rakibimiz olan Hatayspor ise topladığı 60 puan ile temsilcimiz İnegölsporu’un önünde ligi 3. sırada bitirmişti. Bugün oynanacak müsabakada iki ekip Play-Off’ta ilk devrenin mücadelesini verecek.

 

RAKİP BİZDEN ÜSTÜN






Temsilcimi İnegölspor ile şimdiye kadar 7 müsabakaya çıkan Hatayspor, bu müsabakalardan 4 galibiyet elde etti. Temsilcimiz İnegölspor ise 2 galibiyet elde edebildi. Bir maç ise beraberlikle sonuçlandı.

 

HATAY FORMDA

Misafir takım Hatayspor, son 5 lig maçında 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti. Hatayspor bu müsabakalarda Kocaeli Birlikspor, Bandırmaspor ve Tepecikspor’u  1-0’lık skorla geçerken, Altay 0-0 berabere kaldı. Hatayspor son lig maçında ise Bugsaşspor’u 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

 

SON 5 MAÇTA 2 MAĞLUBİYET

Temsilcimiz İnegölspor son 5 lig maçında 3 galibiyet ve iki mağlubiyet elde etti. Temsilcimiz bu müsabakalarda Tepecikspor’u 3-1, Dıyarbakır’ı 4-2 ve Düzyurtspor’u 2-1 mağlup ederken, Bandırma ve Bugsaşspor’a mağlup olmaktan kurtulamadı.

 

RÖVANŞLAR 11 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ

Spor Toto 2. Lig’de Play-Off heyecanı bugün oynanacak çeyrek final ilk maçlarıyla başlayacak. PTT 1. Lig’e çıkacak son takımı belirleyecek play-off’larda tamamı saat 16.30’da başlayacak. Çeyrek final ilk maçlarının programı şöyle; Kırmızı Grup: İnegölspor-Hatayspor (İnegöl İlçe), Sarıyer-Bandırmaspor (Yusuf Ziya Öniş). Beyaz Grup:  Menemen Belediyespor-Pendikspor (Menemen İlçe), 1461 Trabzon-Ümraniyespor (Ahmet Suat Özyazıcı). Çeyrek finallerin rövanşları 11 Mayıs Pazartesi günü oynanacak ve yarı finale çıkan takımlar belli olacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş