Raif ve Caner ameliyat oldu

İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Şimşek, Raif Demir ve Caner Karakuş’un ameliyat olduğunu ve iki oyuncunun da sahalardan 4 ila 6 hafta uzak kalacağını söyledi.

Yayınlama: 07.11.2014
689
A+
A-

Ameliyat olan İnegölsporlu futbolcular Raif Demir ve Caner Karakuş sahalardan 4-6 ay uzak kalacak.

 

ŞAMPİYONLUK YARIŞINDA ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDI






Gazetecilere açıklama yapan Şimşek, Hatayspor deplasmanından önemli bir galibiyet alındığını belirterek, “Geçtiğimiz hafta İnegölspor’umuz zorlu Hatay deplasmanında, şampiyonluk yarışında önemli bir galibiyet aldı. Bizi deplasmanda destekleyen herkese teşekkür ederiz. Sizlerin desteğiyle İnegölspor çok daha iyi yerlere gelecektir. Bu hafta ise Pazar günü, İnegöl İlçe stadında, saat 13.30da Altay ile karşılaşmamız vardır.”dedi.

 

RAİF VE CANER AMELİYAT OLDU

Raif Demir ile Caner Karakuş’un ameliyat olduğunu ifade eden Şimşek, “Oyuncularımızın durumu şöyledir. Raif Demir, sol arka çapraz bağlarından ameliyat olmuştur, Prof. Dr. Ömer Taşer in raporu doğrultusunda 4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacaktır. Caner Karakuş, sağ ön çapraz bağlarından ameliyat olmuştur, Prof. Dr. Ömer Taşer in raporu doğrultusunda 4 ila 6 ay arasında sahalardan uzak kalacaktır. Bu iki oyuncumuza yönetim olarak acil şifalar diliyor en yakın zamanda sahalara dönmelerini bekliyoruz. Uğur Kavuk, sağ arka adalesinde yırtık vardı, tedavisi bitti, takımla çalışmalara başladı durumu maç saati belli olacaktır. Alişan Ural, üst adalesinde gerilme var, tedavisi sürüyor, takımla çalışmalara başladı durumu maç saati belli olacaktır. Sarı kart cezalımız ise sadece Emrah Dağ dır. Takımımız hafta sonuna kadar Mesudiye sahasında çalışmalarına devam edecektir. Pazar günü 2.Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk yarışında önemli bir maçımıza çıkıyoruz. Tüm ilçe halkının 12. adam olarak yürekten desteğini bekliyoruz” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş