“Şampiyonluk yarışına dâhil olabiliriz”

Pazar günü lider Hatayspor ile kritik bir maça çıkacak olan temsilcimiz İnegölspor, hazırlıklarına devam ediyor. İnegölspor Yardımcı Antrenörü Murat Endes, “Haftalar ilerledikçe maçlar azalıyor ve bu maçı kazanarak tekrar şampiyonluk yarışına dâhil olabiliriz” dedi.

Yayınlama: 13.03.2014
1.349
A+
A-

Pazar günü lider Hatayspor ile kritik bir maça çıkacak olan temsilcimiz İnegölspor, zorlu maçın hazırlıklarına dün tesislerde gerçekleştirdiği antrenman ile devam etti.

 

DEPLASMANDA İYİ BİR FUTBOL ORTAYA KOYMAYI HEDEFLİYORUZ






Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Yardımcı Antrenör Murat Endes, “Kalan tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Şampiyonluğa oynamak istiyorsak, kalan maçların tamamını kazanmak zorundayız. Bizim için Hatay deplasmanı kolay bir maç değil. Çünkü grup liderine konuk olacağız. Ancak baktığımızda iki maç öncesine kadar Hatayspor da sürpriz puan kayıpları yaşadı. Bu da onların puan kaybetmeyeceği anlamına gelmiyor. Hazırlıklarımız şu anda iyi gidiyor. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Deplasmanda iyi bir futbol ortaya koymayı hedefliyoruz” dedi.

 

BU MAÇTAN MUTLAKA 3 PUANLA AYRILMALIYIZ

Hatayspor maçından kesinlikle galibiyetle ayrılmaları gerektiğini ifade eden Endes, “Çünkü haftalar ilerledikçe maçlar azalıyor ve bu maçı kazanarak tekrar şampiyonluk yarışına dâhil olabiliriz. Aradaki puan farkını kapatmak için de bu önemli bir maç olacak. İstediğimiz sonucu alamazsak şampiyonluk yarışı bizim için uzaklaşır. 3 puanlık sistemde puan farkının kapanması doğal ancak biz kaybedersek diğer takımlar da potaya giriyor ve rakiplerimizin sayısı artıyor. O nedenle şampiyonluğa oynamak istiyorsak bu maçtan mutlaka 3 puanla ayrılmalıyız. Alacağımız 3 puanda bizi hedefe götürür diye düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

 

DİĞER OYUNCULARIMIZDA ELLERİNDEN GELENİ YAPACAKLARDIR

Sakat ve cezalı oyuncuların olduğunu ifade eden Endes, konuşmalarını şöyle tamamladı: Alişan ve Raif cezaları nedeniyle forma giyemeyecekler. Mustafa Vargel, Gökhan Güleç, Mehmet Can ve Caner’de sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecekler. Ancak biz sahaya 11 kişi çıkacağız ve diğer oyuncularımızda ellerinden geleni yapacaklardır.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş