Yeni forvet kampa yetişecek

Yaptığı transferlerle önümüzdeki sezona şampiyonluk parolası ile çıkacak olan temsilcimiz İnegölspor, forvet transferi ile transferi noktalayacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Kulübü Yöneticisi Mehmet Döngel, “Forvet transferimizi kampa kadar noktalamak istiyoruz” dedi.

Yayınlama: 10.07.2016
1.118
A+
A-

Yaptığı transferler ile önümüzdeki sezon kendisinden söz ettirecek bir kadro kuran İnegölspor’da forvet arayışları devam ediyor.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegölspor Kulübü Yöneticisi Mehmet Söngel, “Bildiğiniz gibi takıma bir çok isim yapmış transferler gerçekleştirdik. Bu transferlerle sezona iyi bir hazırlık kampı gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.






 

SON 4 ADAY

Forvet arayışlarını sürdürdüklerini ve 4 aday ile temas halinde olduklarını belirten Döngel, şu ifadeleri kullandı: “Şimdiye kadar bir çok forvet adayı ile görüştük. Görüştüğümüz oyuncular ile İnegölspor menfaatleri doğrultusunda pazarlıklar yaptık.  Bu forvet oyuncuları içerisinde bazı oyuncular farklı takımlarla anlaştı. Şu anda 4 forvet oyuncusu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Temaslarımızı hızlandırdık ve yeni forvet oyuncumuzu kampa yetiştirmek istiyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş