Beşir Derneği’nden mazlumlara 13 TIR

Beşir Derneği tarafından yurtdışında Irak Türkmenleri, Bosna, Suriye, Arnavutluk, yurtiçinde Hatay, Kilis, Reyhanlı için hazırlanan, gıda, giyim ve hijyen malzemelerinin bulunduğu 13 TIR İstanbul Tuzla Tepeören’den yola çıktı. İnegöl’den de gönderilen yardım erzakları 13 TIR’la birlikte belirtilen yerlere gönderilecek.

Yayınlama: 19.08.2014
1.334
A+
A-

Müslüman coğrafyada yaşanan zulümler nedeni ile Türkiye’de İnegöl Temsilciliği de dahil, 242 temsilcilik noktasını bu konuda harekete geçiren Beşir Derneği, içinde gıda, giyim, ve hijyen malzemeleri bulunan 13 TIR’ı Tuzla Tepeören’den dualarla mağdur ve yardıma muhtaç Müslümanlar için uğurladı.

 

HALKIMIZIN TEVECCÜHÜ BÜYÜK






13 yardım TIR’ının gönderildiğini belirten İnegöl Beşir Derneği Temsilciliği Başkanı Uğur Çiçek, “Bugün 13 TIR’dan oluşan yardım konvoyumuz İstanbul’da yüklendi. Yıl içinde yapmış olduğumuz kampanyalar neticesinde 242 temsilciliğimizin merkeze göndermiş olduğu yardım malzemeleri TIR’lara yüklendi. Tüm dünyada ve özellikle Müslüman coğrafyasında yaşanan bu zulme karşılık halkımızın teveccühü büyük. Bizde bu emanetleri bu zulmün yaşandığı ülkelere göndermenin huzurunu yaşıyoruz’’dedi.

 

200 BİNDEN FAZLA KARDEŞİMİZE BU YARDIMLARI ULAŞTIRDIK

Suriye 3.5 yıldır devam eden zulme de dikkat çeken Çiçek, ‘Suriye’de 3,5 yıldır devam eden zulüm var. Beşir Derneği, Semerkant ve paydaş kurumların bizlere ulaştırdığı yardım malzemelerini 3,5 yıldır Suriyeli kardeşlerimize ulaştırıyoruz. Şu ana kadar 200 binden fazla kardeşimize bu yardımları ulaştırdık” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş