Bircan ve Güven ailelerinin mutlu günü

Hotel Park Düğün Salonu’nda yapılan törenle Emekli Kimya Mühendisi Mehmet Bircan’ın oğlu Caner Bircan ve Emekli Şakir Güvenin kızı Gözde Güven dünya evine girdi.

Yayınlama: 25.06.2014
1.839
A+
A-

İSKO Tekstil Mühendisi Caner Bircan ve Desinatör Gözde Güven, Hotel Park Düğün Salonu’nda düzenlenen törenle dünya evine girdi.

 

DOSTLARIMIZI YANIMIZDA GÖRMEK BİZLERE AYRI BİR MUTLULUK VERİYOR






Tören öncesi teşekkür konuşması gerçekleştiren Emekli Kimya Mühendisi Mehmet Bircan, “Bu gün bizleri kırmayıp, bu mutlu günümüzde yanımızda olan dostlarımıza ve akrabalarımıza teşekkür ederiz. Böyle günlerde akrabalarımızı ve dostlarımızı yanımızda görmek bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Düğünümüze teşrif eden etmeyen tüm dost ve akrabalarımıza saygılarımı sunuyor teşekkür ediyorum” dedi.

 

NİKÂH ŞEKERİ YERİNE BAĞIŞ YAPTILAR

Düğün esnasında damadın yakın arkadaşı Elektrik Mühendisi Soykan Aşkın davulu eline alarak düğüne renk katarken, düğün töreninde yemek masalarının üzerine konan kartlar ise düğüne katılanlara hoş bir sürpriz oldu. Kartların üzerinde ise şunlar yazıyordu: Nikâh şekeri yerine size, gelecek için bir gülümseme armağan ettik. Adınıza Eğitim Gönüllüleri’ne bağış yaptık.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş