Bu cadde artık nefes alacak

İnegöl’ün mahallelerinde yaptığı otopark çalışmalarıyla şehrin trafik ve parklanma problemini çözmeye çalışan İnegöl Belediyesi çarşıya nefes aldıracak bir uygulamayı da Kasımefendi Caddesi’nde hayata geçiriyor.

Yayınlama: 28.04.2016
604
A+
A-

Cadde üzerinde yapılan otopark ve tretuvar çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Adil Kansu; “Nefes alan bir İnegöl inşa etme hedefiyle çıktığımız bu yolda İnegöl Belediyesi olarak her geçen gün yeni bir yeşil alan yeni bir çocuk parkı yeni bir otopark alanını şehrimize kazandırarak hedeflediğimiz İnegöl için çalışıyoruz. Bugüne kadar sadece mahalle otoparkı olarak 46 adet otoparkı İnegöl’ümüzün muhtelif mahallelerine kazandırdık. Bilindiği üzere son olarak Süleymaniye Mahallesi Kumru Sokak’ta 41 araçlık yeni bir otopark uygulamasını vatandaşlarımızın hizmetine sunmuştuk” dedi. 

 

Kansu devamında; “Bugün de otopark projelerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Kasımefendi Caddesi üzerinde 12 araçlık yeni bir otoparkın çalışmalarını incelemek üzere buradayız. 12 araçlık olarak planlanan otopark alanımızın düzenlenmesinde 560 metrekare farklı ebatlarda parke taşı kullanılmış ve 135 metretül bordür taşı işlenmiştir. Yapılan çalışma kapsamında yağmur suyu giderlerinde düzenleme yapılmış ve binalardan inen yağmur sularının kaldırım altından asfalta akması sağlanmıştır. Mahallemize kazandırdığımız otopark alanımızın ilçemize ve mahalle sakinlerine hayırlı olmasını temenni ederim” şeklinde konuştu.






 

HABER: Cihan EZLEN

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş