İnegöl İHH Ramazan’a hazır

28 Haziran 2014 Cumartesi günü başlayacak olan Ramazan ayı öncesinde İnegöl İHH Ramazan ayına ilişkin çalışmalarını tamamladı. İnegöl İHH çalışmalar kapsamında yurt içi ve yurt dışında erzak ve yardım dağıtımında bulunacak.

Yayınlama: 26.06.2014
908
A+
A-

İnegöl İHH Tanıtım Başkanı Önder Duran, yaptığı basın açıklaması ile Ramazan ayı içerisinde yapmayı hedefledikleri çalışmaları aktardı.

 

250 ADET YARDIM PAKETİ DAĞITILACAK






Kuruldukları günden bugüne kadar İnegöl’de birçok konuda önemli çalışmalara imza attıklarını ifade eden İnegöl İHH Tanıtım Başkanı Önder Duran konuya ilişkin şunları söyledi: Her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da İnegöl’de erzak dağıtımlarımızı yapacağız. 250 paket erzakımızın yanı sıra Ramazan bayramında da yetim ailelerine 70 adet bayram paketi dağıtacağız.

 

İNEGÖL İHH GÜRCİSTAN YOLCUSU

Yurt içi olduğu gibi yurt dışı yardım çalışmalarını da sürdürdüklerini ifade eden Duran açıklamasını şöyle sürdürdü: Bu bağlamda Gürcistan’da ihtiyaç sahiplerine yardımlar dağıtacağız. İnegöl İHH Yönetim Kurulu arkadaşlarımız yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak adına bu akşam Gürcistan’a doğru hareket edecekler. Dört gün boyunca Gürcistan’da yardım çalışmalarını yürütecek olan ekibimiz Salı günü yurda dönüş yapmış olacaklar.

 

BOSNA İÇİN NAKDİ BAĞIŞLAR KABUL EDİLİYOR

Öte yandan Bosna için sürdürdüğümüz yardım çalışmamızda devam ediyor. Ulaşım maliyetlerinin yüksek olmasından dolayı ayni yardımın kabul edilmediği yardımlar çerçevesinde sadece nakdi yardımları kabul ediyoruz. Yardımlarını Bosna’ya ulaştırmak isteyen hayırsever vatandaşlarımıza da bu vesile ile bir çağrıda bulunmuş olalım. Yardım kampanyası kapsamında toplayacağımız miktar İHH Genel Merkezi aracılığıyla Bosna’da ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırılacaktır. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş